donderdag 26 april 2018

Kinderbed voor een kleine kamer

Welk kinderbed past in een kleine kamer? 

Veel ouders staan voor dezelfde uitdaging: een kleine kinderkamer inrichten. Voor ouders even puzzelen, maar voor de kinderen heel fijn, want zo’n kleine kinderkamer voelt lekker knus en veilig. 

Bent u op zoek naar een kinderbed voor een kleine kamer? Wij zetten helpen u graag met tips voor het juiste kinderbed voor uw kinderkamer.


Een klein kinderbed?

Alle kinderbedden hebben ongeveer dezelfde afmeting, want het zijn eenpersoonsbedden, dus met een matras van 90 x 200 cm. Sommige kinderbedden hebben echter een bredere ombouw, waardoor ze meer ruimte in beslag nemen. Bovendien wilt u in een klein slaapkamertje geen massief kinderbed plaatsen, want dat geeft een volgepropt gevoel.


Tip: het Flexa Play bed

Is het letterlijk passen en meten voor een kinderbed? En zoekt u een klein en fijn bed? Dan raden wij de bedden van Flexa Play aan, een laag kinderbed met mooie vormen, een hip design en verkrijgbaar in leuke kleuren (wit, grijs, roze en mintgroen).

De afmeting van het bed is niet veel groter dan het matras, dus 90 x 200 cm. Bovendien heeft u meteen een leuk, hip kleurenpalet om de kamer mee in te richten.

Multifunctionele bedden

Heeft u meer nodig dan een slaapplek voor uw kind en moet er ook een bureau, een logeerplek of een gezellig zitplekje in de kamer komen? Benut dan de ruimte die u heeft optimaal met een 3-in-1-hoogslaper of een halfhoogslaper. Een hoogslaper zoals deze van Thuka, heeft het allemaal: een extra logeerplek, een bureau, opbergruimte én een zitbank.Heeft u de ruimte onder het bed juist hard nodig voor extra opbergruimte? Kies dan het kajuitbed van Lifetime of één van de Bopita compactbedden voor uw kinderkamer. De kinderbedden van Bopita kunt u precies samenstellen zoals u zelf wilt: met een extra bedlade of opbergbakken. Ideaal voor de kleine kinderkamer!