donderdag 24 september 2015

Hoogslaper met bureau

Huiswerkplek in slaapkamer

Zit de routine er bij uw kinderen er alweer goed in? Naar school gaan, huiswerk maken, sporten, met vriendjes spelen. Van een rustige vakantieperiode waar niks moet en alles mag, is het nu weer terug naar schema’s en regelmaat. Waar maakt uw kind zijn of haar huiswerk? Ligt uw eettafel vol met papieren en boeken of moet elke avond het bed opgeruimd worden omdat de slaapplek tevens huiswerkplek is? Een rustige omgeving zonder prikkels van televisie of andere kinderen is de beste plaats om huiswerk te maken. Vaak is dit de eigen slaapkamer.


Hoogslaper met bureau

Door ruimtegebrek is het niet altijd mogelijk om een bureau in de kinderslaapkamer te plaatsen. Ook is het soms lastig om een bureau te vinden dat perfect past bij het andere meubilair. De oplossing voor deze problemen: een hoogslaper met bureau. Het grote voordeel van een hoogslaper is dat u altijd een bed en bureau in één heeft.


Extra voordelen van een hoogslaper

Een hoogslaper met bureau is dus ruimtebesparend én heeft nog een aantal extra voordelen. Afhankelijk van de grootte van het bureau dat u kiest, is er namelijk ruimte voor extra opbergruimte of een sofabank. Ook een boekenrek behoort tot de mogelijkheden. Deze hoogslaper met luxe bureau benut de volledige ruimte onder het bed voor enkel een bureau. Heeft uw kind aan een kleiner bureau voldoende, dan is er ruimte voor een slaapbank, zoals bij deze stoere hoogslaper van Thuka. Hoogslapers zijn met name geschikt voor tieners of oudere kinderen. Wilt u graag een bed met bureau voor een jonger kind? Dan is deze halfhoogslaper met uitschuifbureau een uitstekende optie.


Welk bed gaat het worden?

Zoals u kunt lezen en zien, zijn er veel mogelijkheden voor een bed met bureau. Ook als u al een kinderbed heeft van Lifetime of Thuka dan kunt u dit vaak als basis gebruiken en doorbouwen naar een hoogslaper met bureau. Vindt u het prettig om eerst alle mogelijkheden met uw eigen ogen te bekijken voordat u een nieuwe hoogslaper gaat kopen voor uw zoon of dochter? Kom langs in onze showroom in Hoofddorp. Wij helpen u graag!