donderdag 18 oktober 2018

Tienerkamer van Flexa

Flexa, een goede keuze!

Een nieuwe tienerkamer inrichten? Dat doet u natuurlijk met de trendy meubels van Flexa. Een Flexatienerkamer kunt u hip, stoer of meisjesachtig inrichten, net wat u wilt. Of in dit geval, wat uw tienerzoon of -dochter graag wil.

Bovendien moet de kamer niet alleen qua inrichting en smaak goed passen, voor tieners is ook het praktische element belangrijk. De twee ingrediënten voor een goede tienerkamer: ruimte en rust om huiswerk te maken én een plek waar uw kind alleen of met vrienden even kan chillen. Hoe pakt u dat aan?


De indeling van een tienerkamer

De grootte van de kamer is een belangrijke factor. In een grote slaapkamer kunt u losse meubelstukken kwijt en is het Flexa White kinderbed een uitstekende basis. Te saai? Nee hoor, met gave kussens maakt u er een trendy bedbank van. Dit bed past ook heel goed in een stoere zwart-wit kamer, de trend voor tieners!

Is het puzzelen met de beschikbare ruimte? Kies dan voor een multifunctioneel bed. Deze Flexahoogslaper met bureau, zitbankje én uittrekbaar logeerbed) biedt alles wat een tiener nodig heeft. Meer studieruimte nodig? Dan is deze Flexa White hoogslaper met groot bureaublad de beste keuze.


Flexa kasten en bureaus

Koopt u een bed zonder bureau? Kies dan een van deze losse Flexa bureaus. Tip: dit Flexa bureau heeft een kantelbaar tafelblad en dat is erg handig als uw kind graag tekent of schildert. Het bureau is verkrijgbaar met witte, gele of blauwe poten, die in hoogte verstelbaar zijn.De Flexa tienerkamer maakt u compleet met een mooie whitewash kledingkast en eventueel een extra ladekastje als nachtkastje of voor onder het bureau.Kijk vooral zelf even rond, want Flexa heeft veel leuke meubelstukken!

Flexa tienerkamer online kopen?

Heeft u uw zinnen gezet op een tienerkamer van Flexa? Dan kunt u deze heel gemakkelijk online samenstellen en kopen. Wij maken het in onze website extra gemakkelijk: klik naast het bed van uw keuze op ‘uitgebreid samenstellen’ en u ziet meteen alle accessoires die erbij passen. Bezorgkosten zijn gratis vanaf €99,-!


Liever tienerkamers en Flexa meubelstukken in het echt zien? U bent van harte welkom in één van onze showrooms (Breda en Hoofddorp).