donderdag 6 september 2018

Bedtent Piraat

Een piratenbed maken

In elke kinderkamer is het bed hét middelpunt. Dus wilt u de kinderkamer voor uw zoon of stoere dochter inrichten in het piratenthema? Dan staat één ding voorop: het bed moet een echt piratenbed worden. Of een piratenboot, nog beter!

Weet u al hoe u dat gaat aanpakken? Bent u bang dat u een bed op maat moet laten maken, bijvoorbeeld in de vorm van een boot? Dat is gelukkig niet nodig. Met een gewoon wit kinderbed kunt u de mooiste piratenbedden maken.


Een piraten bedtent of tentdoek

Van alle bedden kunt u een piratenbed maken, maar het grootste “piraat-effect” creëert u met een halfhoogslaper of een stapelbed. U kunt voor deze bedden namelijk een bedtent kopen in het thema piraat.

Met een piraten bedtent maakt u van het kinderbed een geweldige plek om te slapen én te spelen voor uw kind. De bedtent is eenvoudig aan het bed te bevestigen. Handig, want als uw zoon of dochter ouder wordt en uitgekeken raakt op het piratenthema, haalt u het er weer af en u heeft u het normale bed weer terug. U heeft zo dus vele jaren plezier van het bed.

Er zijn verschillende piraten bedtenten verkrijgbaar:

1. Flexa tentdoek Piraat met een stoere print

2. Vrolijk piraten tentdoek speciaal voor jongere kinderen

Tent voor een laag kinderbed

Heeft u een laag kinderbed en wilt u toch een tent maken van het bed? Kies dan voor een piratenboogtent. Een boogtent (of tunnelen) past op elk bed, u kunt het dus ook gebruiken bij de halfhoogslaper en het stapelbed als extra tent bovenop het bed. Het is ook leuk een leuk piratententje om op de grond mee te spelen!

Speciaal voor lage kinderbedden is er ook een piraten daktent, super cool!

Meer piraten accessoires

Bij elk tentdoek zijn nog meer bijpassende piraten accessoires verkrijgbaar om de kinderkamer en het bed om te toveren tot een echt piratenverblijf. Een piraat dekbedovertrek mag natuurlijk niet ontbreken en ook deze opbergzakken zijn reuzehandig om aan het bed te hangen!

Bekijk alle piraat bedtenten en andere piraten accessoires.