donderdag 30 augustus 2018

Luxe hoogslapers

Welke hoogslaper kiest u? 

Een hoogslaper is een hoog bed met daaronder ruimte voor een bureau, zitbankje, kast en/of logeerplek. Ideaal dus als u een bed zoekt voor een kleine kamer of een studentenkamer!

Hoogslapers zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en ook het verschil in kwaliteit is duidelijk zichtbaar. Goedkopere hoogslapers kunnen soms wankel aanvoelen en hebben niet de levensduur en de opties die een luxe hoogslaper wel hebben.


Luxe is… materiaal

Een luxe hoogslaper herkent u aan het materiaal waarvan het bed gemaakt is. Kies een hoogslaper die gemaakt is van een duurzame houtsoort, zoals massief grenen of berken. Dit is niet alleen bevorderlijk voor het gevoel van stevigheid en de levensduur van het bed, het is ook gezonder dan bijvoorbeeld mdf of een geperste houtsoort om in te slapen.

Let er ook op dat de lak waarmee de hoogslaper is afgewerkt milieuvriendelijk en gifvrij is.


Luxe is… doorbouwen

Wist u dat u onze hoogslapers van Lifetime, Flexa White, Bopita Combiflex en Thuka Trendy terug kunt bouwen naar een laag kinderbed? Handig, want zo heeft u er straks, als uw zoon of dochter overstapt naar een tweepersoonsbed, een handig logeerbed (voor kinderen of kleinkinderen) bij.


Luxe is… functioneel

Een luxe hoogslaper biedt precies wat u wil, of misschien zelfs wel meer. Een bed met een groot bureau en boekenrek of liever een klein bureau en een zitbankje en een extra slaapplek of opbergruimte.

Moet er veel gestudeerd worden? Dan is het ook belangrijk dat het bureau op de juiste hoogte ingesteld kan worden. Dan kan bijvoorbeeld bij deze Lifetime Hoogslaper met ergonomisch bureaublad.


Luxe hoogslaper kopen?

Heeft u uw zinnen gezet op een luxe hoogslaper voor uw zoon of dochter? Kijk dan ook eens naar deze hoogslapers:

Bopita Hoogslaper Combiflex - U kunt naar keuze een verrijdbaar bureau onder het bed plaatsen of kiezen voor opbergruimte. Klik op ‘uitgebreid samenstellen’ om te zien wat er allemaal bij dit bed mogelijk is.

Flexa Classic Hoogslaper - Deze hoogslaper heeft het allemaal: een bed, bureau, boekenrek en bankje (wat ook dienst kan doen als logeerplek).Bopita XL hoogslaper deep grey - Luxe en stoer tegelijk, door de diep grijze kleur. U kunt de hoogslaper uitbreiden met een bureau of zelfs een kast onder het bed plaatsen.


Neem ook zelf een kijkje bij de hoogslapers in onze webshop!