donderdag 26 oktober 2017

Thuka kasten voor de kinderkamer

Kasten van het merk Thuka

Thuka is een bekend merk in kindermeubelland. Niet alleen voor kinderbedden, ook voor een kast in de kinderkamer moet u bij Thuka zijn. Vooral als u belang hecht aan de kwaliteit én aan de prijs. Thuka steekt met haar prijs- kwaliteitverhouding met kop en schouders boven andere merken uit. Dus bent u op zoek naar een kast van Thuka? Een uitstekende keuze!

Kledingkasten, ladekasten en nachtkastjes

De kledingkasten van Thuka zijn combinatiekasten, die bestaan uit twee lades en twee deuren. Standaard geleverd in whitewash, maar ook verkrijgbaar in vele leuke kleuren, zoals de trendkleuren paars, en oudroze of in felblauw en zwart!De rolcommode en boekencommode zijn handige opbergers en zijn tegelijkertijd ideaal als nachtkastje. Veel opbergruimte biedt deze commode met drie grote lades. Heel handig voor kleding, sokken en ondergoed, maar ook beddengoed of speelgoed kunt u hierin prima opbergen.

De kwaliteit van Thuka

Haalt u een Thuka kast in huis? Dan bent u verzekerd van topkwaliteit, want Thuka gebruikt hout uit gebieden ten noorden van de 60e breedtegraad, waar bomen langzaam groeien in het koude klimaat. Het is een proces dat geduld vergt, maar het levert hout op met een zeer goede vezelstructuur en een hoog soortelijk gewicht dankzij zwaarder "vulhout" tussen de jaarringen.

Meer van Thuka?

Thuka heeft naast kasten nog meer te bieden voor de kinderkamer. Bent u ook op zoek naar een kinderbed van een goede kwaliteit maar wel betaalbaar? Dan is het zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen naar de kinderbedden van Thuka.