donderdag 9 augustus 2018

Gezocht: een kinderbeddenwinkel

Waar koopt u uw kinderbed?

In een winkel natuurlijk. Maar tussen het steeds groter worden aanbod online winkels en webshops zijn de echte winkels wel eens moeilijk te vinden. Wilt u zich goed laten informeren over de aankoop van een nieuw kinderbed en op uw gemak een rondje door een winkel lopen om de bedden te bekijken? Kom dan naar één van de winkels van Kidsgigant


Winkels in Noord-Brabant en Noord-Holland

U vindt onze winkels in Breda en in Hoofddorp. Een bezoek is de moeite waard want in de ruime showrooms staan veel kinderkamers opgesteld. U ziet dus niet alleen veel kinderbedden, maar u doet ook volop inspiratie op voor de inrichting van de kamer.


Laat de kinderen vooral niet thuis, want de bedden mogen getest worden! Ideaal om te zien of uw kind net zo enthousiast wordt als u van een stoer boomhutbed of toch liever kiest voor een bed met glijbaan.


Welke kinderbedden vindt u in onze winkel?

U kunt bij ons terecht voor alle soorten kinderbedden, van lage eenpersoonsbedden tot (half)hoogslapers en stapelbedden. Ook speciale bedden zoals hemelbedden, bedhuisjes en bedbanken staan voor u opgesteld. Kortom, voor elk kind, van peuter tot tiener wat wils!


De bedden in ons assortiment zijn van Lifetime, Flexa, Thuka en Bopita. De kinderbedden en kindermeubels van deze merken staan bekend om hun goede kwaliteit, lange levensduur en flexibiliteit.


Persoonlijk advies

Moet u een eindje rijden voordat u in Breda of Hoofddorp bent? Haal dan het meeste uit uw bezoek aan onze winkel en zorg dat u de maten van de kinderkamer bij u heeft. Ook foto’s van de kinderkamer zijn handig, zodat onze medewerkers u een goed advies kunnen geven over de mogelijkheden. Natuurlijk geheel vrijblijvend!


Sommige bezoekers bestellen direct het kinderbed van hun keuze in onze winkel, anderen slapen er een nachtje over en bestellen het vervolgens in onze webshop.