donderdag 2 augustus 2018

Bopita kinderkamer

De mogelijkheden van Bopita

Wilt u de kinderkamer van uw zoon of dochter inrichten? Met de kindermeubels van het merk Bopita kunt u alle kanten op; van een avontuurlijke kleuterkamer tot een hippe tienerkamer.


Bovendien staat Bopita voor kwaliteit én flexibiliteit. De bedden uit de Combiflex collectie zijn namelijk om te bouwen naar vrijwel ieder model kinderbed; van bedbank tot half hoogslaper, hoogslaper, stapelbed of hemelbed en weer terug naar een eenpersoonsbed. Reden genoeg dus om te kiezen voor een Bopita kinderkamer!


Welke kinderkamer kiest u?

Geen Bopita kinderkamer is hetzelfde. De mogelijkheden om te combineren en te kiezen uit kleuren, bedden en kasten uit de Bopita Mix & Match collectie zijn namelijk eindeloos. Hoe wilt u de kinderkamer inrichten?


Vrolijke en kleurrijke kinderkamer

Met het Compactbed van Bopita brengt u veel kleur in de kamer. De drie opbergbakken onder het bed kunt u bestellen in de kleuren van uw eigen keuze. Dit bed is geschikt als peuterbed, maar kan ook eenvoudig omgebouwd worden naar tienerbed.Combineer het bed met dit kastje op wielen met gekleurde lades; dit kunnen dezelfde kleuren zijn zoals het bed, maar dat hoeft niet! Meer opbergruimte nodig? Kies dan voor de 1-deurs kast met 6 open vakken, handig voor het opbergen van kleding.

Avontuurlijke kinderkamer

Jonge kinderen gebruiken hun bed niet alleen om in te slapen, maar ook om in te spelen. Wilt u de fantasie van uw kind prikkelen? Kies dan voor een avontuurlijke inrichting van de kinderkamer met het Bopita kinderbed met huisje. Een boomhut, een strandhuisje of een speelhuis… het kan allemaal!Met een extra lade onder het bed heeft u al veel opbergruimte tot uw beschikking en is een kleine opbergkast voldoende.

Girls only - meidenkamer

Wilt u een echte meisjeskamer inrichten? Dan is het Bopita hemelbed met roze of paarse voile en bijpassende kussens een prachtig middelpunt van de kamer.Met een witte Bopitakledingkast voorkomt u dat de kamer té roze wordt. Met roze, paarse en zilveren accessoires, zoals een tapijt, een poef en een spiegel aan de muur, brengt u sprookjesachtige accenten aan.

Voor tieners: hip en functioneel

Een kamer voor een tiener moet cool zijn, maar ook praktisch tegelijk. Een bureau voor het maken van huiswerk én een plek om met vrienden en vriendinnen te relaxen is een must. Kies voor een hoogslaper met bureau en u heeft nog ruimte voor een zithoekje met kussens of een kleine bank.Favoriet onder tienermeiden is de Bopita bedbank. Het bureau koopt u er gewoon los bij.Dit zijn slechts een paar voorbeelden van een Bopita kinderkamer. Bekijk hier alle bedden en meubels van Bopita en ga zelf aan de slag om een Bopita kinderkamer samen te stellen.

Tip: begin bij het bed en kies voor ‘uitgebreid samenstellen’. U krijgt dan diverse opties en tips te zien die bij het bed passen en u direct kunt meebestellen. Hulp nodig? Onze klantenservice staat voor u klaar.