donderdag 16 augustus 2018

5 x leuke bedden voor tieners

Leuk tienerbed

Hoe ouder kinderen worden, hoe beter ze weten wat ze wel en niet leuk vinden. Dat geldt ook voor de inrichting van hun kamer en het bed waar ze in slapen. Een avontuurlijk boomhutbed of een halfhoogslaper ingericht als een prinsessen- of ridderkasteel kan dan écht niet meer.

Maar, wat dan wel? Wat zijn leuke bedden voor tieners? Wij schieten u te hulp met inspiratie en vijf voorbeelden van hippe tienerbedden:

1. Bedbank of sofabed

Zoekt u een bed voor een tienerdochter? Een bedbank staat bij veel meiden hoog op het wensenlijstje. De reden is simpel: van het bed maakt u met kussens een gezellige plek om samen met vriendinnen te relaxen of om heerlijk een boek te lezen. Een bedbank in de kamer is bovendien ook heel hip. Bij deze bedbank van Bopita heeft u de mogelijkheid om een extra lade bij te bestellen, handig voor logees of als extra opbergruimte.


2. Tienerbed met lade

Een bed voor tieners kan eigenlijk niet zonder zo’n extra bed- of slaaplade, want het maakt het extra leuk en gemakkelijk voor vriendjes en vriendinnetjes om een nachtje te komen logeren. Samen in één bed is natuurlijk super gezellig! Bij de meeste bedden in onze webshop kunt u zo’n bedlade bijbestellen.


3. Hemelbed voor meiden

Nog eentje voor meiden: een hemelbed. Wil dochterlief haar kamer romantisch en sprookjesachtig inrichten? Dan past een hemelbed daar het beste bij. Met de kleur en het patroon van de hemel ofvoile brengt u de kamer in de juiste sfeer, bijvoorbeeld deze 1001-nacht hemel of deze mooie sterrenvoile.


4. Kajuitbed

Hoe groter de kids, hoe meer spullen ze lijken te verzamelen. Een kajuitbed is daarom niet alleen een heel stoer bed voor tieners, maar ook nog erg praktisch met volop opbergruimte onder het bed!


5. Hoogslapers voor tieners

Een goed tienerbed is meer dan alleen het bed zelf. De extra’s van het bed zijn minstens zo belangrijk.


Voor tieners is het heel belangrijk om een plek te hebben om te ‘hangen’ met vrienden en huiswerk te maken. Inventariseer dus eerst of u ruimte heeft voor een zitbankje en een apart bureau. Zo niet? Koop dan een hoogslaper waar deze functionaliteiten inzitten, bijvoorbeeld de Flexa hoogslaper met loungebank en logeerplek. Of deze Thuka Hit Luxe Hoogslaper met grootbureau en uitgebreid boekenrek. Deze bedden zijn bovendien ideaal om straks mee te nemen naar de studentenkamer.


Welke hoogslaper past het beste bij uw tiener? Bekijk alle hoogslapers hier.