donderdag 19 juli 2018

Compactbed Basic Wood van Bopita

Bopita Compactbed Basic Wood

Het Bopita Compactbed Basic Wood is hét bed voor stoere kinderen en tieners. Het bed is gemaakt van massief grenenhout en verkrijgbaar in twee uitvoeringen: white wash en gravel wash. De white wash uitvoering is afgewerkt met een transparante beits voor een stoer effect. Het gravel wash Compact Bed is nog een tikkie stoerder, door de grijze look.


Bedbank voor jongens en meisjes

Dit mooie bed van Bopita is een echt meegroeibed. Voor peuters en kleuters is het een avontuurlijk eerste kinderbed, want het is net wat hoger dan een gewoon bed. Natuurlijk wel helemaal veilig en uitvalproof met de uitvalbeschermer aan de zijkant.

Is het trapje niet meer nodig? En worden kleine kinderen groot? Dan maakt u van het Compact Basic Wood bed een hippe bedbank. Super cool voor tieners.


Inclusief veel opbergruimte

Stoer, hip, avontuurlijk… en dan hebben we het nog niet eens over het praktische voordeel gehad. Dit compactbed van Bopita biedt namelijk zeeën aan opbergruimte. Onder het bed is ruimte voor drie grote bakken, handig voor speelgoed, beddengoed, schoenen of sportspullen bijvoorbeeld. U kunt de bakken gemakkelijk mee bestellen als u klikt op de knop “uitgebreid samenstellen” in de webshop.

Vindt u het design van het Bopita Compactbed Basic Wood perfect, maar zoekt u een kleurrijker bed? Dan is het Compactbed Timo precies wat u zoekt. Het is precies hetzelfde kinderbed, maar dan in het wit (gelakt) en met gekleurde bakken onder het bed. De kleur van de bakken kunt u bovendien zelf kiezen!


Meer Bopita bedden

Bopita staat bekend om haar mooie én functionele bedden. Bent u benieuwd naar de andere kinderbedden van Bopita? U vindt alle bedden, halfhoogslapers, hoogslapers en stapelbedden in onze webshop. U bent ook van harte welkom in één van onze showrooms (Breda en Hoofddorp).