donderdag 5 juli 2018

Bed organizers voor kinderen

Opbergzakken aan bedrand

Opbergzakken aan de rand van het bed, ook wel bed organizers genoemd, zijn een handige manier om extra opbergruimte te creëren in de kinderkamer. Deze opbergzakken zijn vooral handig voor spullen die uw kind elke dag gebruikt, zoals een leesboekje en favoriet speelgoed. Of waar u ’s nachts voor wakker gemaakt wordt…een drinkflesje voor de dorst, een zakdoekje voor een snotneus en de favoriete knuffel van de zoon of dochter; met een bed organizer heeft uw kind de spulletjes binnen handbereik!


Het is vooral erg handig als uw kind in een (half)hoogslaper of stapelbed slaapt. In een laag kinderbed kan een kind spulletjes op de grond leggen of op een nachtkastje, maar in een (half)hoogslaper kan dat niet en moet uw zoon of dochter steeds uit bed om iets te pakken.

Een leuke accessoire voor de kinderkamer

Een opbergzak aan de bedrand is niet alleen heel praktisch, het is ook een mooie accessoire voor het bed en de kamer. De zakken zijn uitwasbaar en verkrijgbaar in leuke kleuren en thema's. Perfect dus om de kinderkamer mee te decoreren of het kinderbed op te leuken.Deze opbergzakken metbosdiertjes of in het jungle thema zijn geweldig voor peuters en kleuters. Voor meiden die al precies weten wat ze willen, is de kans groot dat ze deze prinsessen bed organizers uitkiezen! Jongensbedden maakt u extra stoer en cool met opbergzakken in het thema ridders, piraten of in een zwart-blauwekleur.
Tip: combineer de opbergzakken met een bijpassend tentdoek, koepeltent of daktent voor een halfhoogslaper of stapelbed om het bed voor extra slaap- en speelplezier!


Bed organizer kopen

De leukste bed organizers koopt u in onze webshop of in onze winkels (in Breda en Hoofddorp). U kunt bij ons o.a. terecht voor de opbergzakken en tijdschriftenhouders van Flexa. Een bed organizer is ook een leuk en origineel cadeau voor een kind!