donderdag 23 april 2015

Verras je kind met een boomhutbed

Van zo'n stoer boomhutbed droomt elk kind

Kinderen vinden het heerlijk om in huis een eigen plekje te hebben, waar ze zich af en toe kunnen terugtrekken. Waar ze hun fantasie de vrije loop kunnen laten en lekker kunnen spelen. Dit avontuurlijke boomhutbed biedt uw zoon of dochter zo'n plek. Een beetje een geheimzinnige schuilplaats, die de fantasie van uw kind enorm prikkelt. We weten het dan ook zeker: uw kind zal laaiend enthousiast zijn over zo'n stoer bed!


Lifetime boomhutbed

Lifetime biedt u twee opties: een laag boomhutbed of een halfhoogslaper boomhut. De halfhoge hoogslaper is natuurlijk echt iets voor kleine klauteraars. Ze kunnen met een vaste trap óf met een stoere loopplank naar boven klimmen, net als in een échte boomhut.

Het boomhut-bed is afgewerkt met een transparante beits, voor een stoere whitewash-look. De planken in de mix-kleuren geven het bed een robuuste uitstraling, die vergelijkbaar is met steigerhout. Maar dan steviger en duurzamer dan steigerhout, want de Lifetime boomhutbedden zijn gemaakt van stevig Scandinavisch grenenhout.

 

Deze details maken de boomhut-kamer af

Het succes zit 'm in de details. Uw kinderkamer is pas compleet als de rest van de inrichting past bij de stoere look van het bed. Daarom een paar leuke tips:

  • Geef de boomhut een naam, die je op een plank schildert (of gebruik schoolbordverf) en bevestig deze aan de boomhut.
  • Bevestig een klimtouw (met knopen erin) of een schommel aan het plafond van de kinderkamer. Voor eindeloos zwierplezier!
  • Versier de boomhut met gordijntjes, bloembakjes, vogelhuisjes of een brievenbus.
  • Maak de boomhut extra knus met een stoer dekbed en veel kussens.
  • Bevestig een katrol aan het dak van het boomhutbed, waarmee uw kind speelgoed kan ophijsen en neerlaten. Jongens zijn hier dol op!
  • Plak 'glow-in-the-dark'-sterren tegen het plafond, zodat uw kind s'nachts heerlijk weg kan dromen onder een stralende sterrenhemel.
  • Lifetime heeft een heleboel leuke accessoires die passen bij het boomhut-thema, zoals een stoere boomhut-spiegel, een dekbedovertrek en kledingkasten van dezelfde planken in mix-kleuren als het boomhutbed.

Van dit boomhutbed heeft u jarenlang plezier

Kleine kinderen worden (veel te snel) groot. En eerlijk is eerlijk, na een aantal jaren zal uw kind uitgekeken zijn op dit mooie boomhutbed. Te kinderachtig voor een opgroeiende tiener! Jammer van uw investering? Nee hoor, u verwijdert gewoon het hutframe en de raam- en dakpanelen. Wat u over houdt is een normaal laag bed of een halfhoogslaper, die u met nieuwe accessoires omtovert tot een hippe tienerkamer. Zo heeft u nog jarenlang plezier van dit bed. De Lifetime bedden zijn misschien niet goedkoop, maar ze gaan wel écht een 'Life Time' mee!

U kunt  het bed ook altijd weer verkopen op Marktplaats. Deze boomhutbedden zijn zo populair, dat u vast snel een koper voor uw boomhutbed zult vinden.