donderdag 28 juni 2018

Mooie meubels voor uw kinderopvang

Kinderdagverblijf inrichten

Een goed ingerichte kinderopvang straalt rust, gezelligheid en professionaliteit uit. Hoe pakt u dat aan? Hoe richt u uw kinderopvang of kinderdagverblijf in?


U wilt een inrichting die optimaal speelplezier creëert voor de kinderen. Een plek waar kinderen graag naar toe gaan. Tegelijkertijd moet de inrichting ook passen bij de visie en identiteit van uw kinderdagverblijf. De juiste kindermeubels maken hierbij hét verschil.


De meubels die we in dit artikel bespreken zijn bij uitstek geschikt voor de kleinere kinderdagverblijven of een kinderopvang aan huis.


Opbergmeubels voor de kinderhoek

Wat de juiste meubels zijn voor uw kinderopvang dat is natuurlijk helemaal afhankelijk van de grootte van de speelruimte, het kleurgebruik en de sfeer die u wilt uitstralen.


Tip: kijk eens hoe u de kleuren van uw logo terug kunt laten komen in de ruimte. Bij deze mooie kast van Bopita kunt u de zelf de kleuren van de opbergbakken kiezen. Bovendien geeft de witte kast een luxe uitstraling. Ook verkrijgbaar als lage kast met een open gedeelte voor leesboekjes en als tweedeurskast. U kunt alle meubels van Bopita mixen en matchen!Heeft u een hoek vrij in de speelruimte? Dan is deze hoekkast van Lifetime een populaire keuze voor kinderdagverblijven. Door de handige indeling heeft u veel hang- en legruimte. Je kunt er zelfs verstoppertje in spelen!

Tafels en stoelen voor uw kinderdagverblijf

Tafels en stoelen zijn natuurlijk onmisbaar om aan te knutselen, te tekenen en te eten. De speeltafelvan Flexa Play is een ideale knutseltafel, ook omdat u de krukjes na gebruik onder het speeltafeltje kunt schuiven, zodat het weinig ruimte inneemt.
Heeft u voldoende plek? Speel dan met de tafels, bankjes en krukjes van Flexa Play. Door verschillende kleuren te combineren brengt u veel vrolijkheid in de kinderhoek.


Veilige kinderbedden

Heeft u ook nog kinderbedjes nodig? Alle kinderbedden in onze webshop en winkel voldoen aan strenge veiligheidseisen en zijn voorzien van TÜV Certificatie, een vooraanstaand Duits keurmerk. U weet dus zeker dat u met een bed van Lifetime, Flexa of Bopita een veilig bed aanschaft voor uw kinderdagverblijf.