donderdag 14 juni 2018

Onderschuifbedden, super handig!

Onderschuifbed met lade

Er is niets zo handig in de kinderkamer als een onderschuifbed, oftewel een kinderbed met één of twee extra bedlades. Met zo’n lade heeft u namelijk altijd een extra slaapplek. Dat maakt logeerpartijtjes een stuk gemakkelijker en leuker, want de kinderen kunnen samen in één bed slapen. 


U kunt de extra bedlade ook gebruiken als opbergruimte. Een echte uitkomst wanneer de berg speelgoed en kleding zich opstapel. Een lade wordt ook veel gebruikt om beddengoed of seizoenskleding in op te bergen. Kortom, genoeg redenen om een onderschuifbed te kopen!

Onderschuifbedden van Flexa en Lifetime

Bent u op zoek naar een onderschuifbed? U heeft verschillende opties:

1. U kunt een gewoon kinderbed kopen met een losse bedlade. U heeft de keuze uit twee kleine bedlades voor het opbergen van spullen of één grote bedlade als logeerbed. Deze optie is mogelijk bij het Flexa White kinderbed en het Lifetime basisbed.2.Wilt u zowel het logeerbed als de opbergruimte? Koop dan de Flexa Classic bedbank; een bed met onderschuifbed én twee opbergladen. Deze bedbank is verkrijgbaar in terra en whitewash uitvoering!3. Liever een bed van Lifetime? Dan is dit kajuitbed de beste keuze voor uw kinderkamer. Dit prachtige bed heeft een onderschuifbed en één grote opberglade, dus u kunt er zelfs drie slaapplekken van maken.4. Voor een goedkoop kinderbed met onderschuifbed bent u bij Thuka aan het juiste adres. Het Thuka basisbed met onderschuiflade is erg scherp geprijsd!


Losse bedlade kopen


Heeft u al een kinderbed van Flexa of Lifetime? Dan kunt u ook een losse bedlade kopen. U vindt deze lades in onze webshop. Twijfelt u over het juiste product? U kunt ons altijd even bellen of een berichtje sturen.