donderdag 10 mei 2018

Kindermeubels voor in de woonkamer

Speelhoek in de woonkamer

Niet iedereen heeft de luxe of de ruimte om een bijkeuken of aparte kamer in te richten als speelkamer. Dan blijft er maar één speelruimte over: de woonkamer.

En eigenlijk is dit ook de meest gezellige plek! Zeker jonge kinderen spelen het liefste in de buurt van papa of mama. Met praktische kindermeubels geeft u uw kinderen een fijn plekje om te spelen en houdt u de boel ook nog een beetje opgeruimd.


Hippe kindermeubelen van Flexa

Uw woonkamer heeft u zorgvuldig ingericht. Zoekt u mooie kindermeubelen die goed bij uw interieur passen? Dan is Flexa het merk dat u zoekt. Flexa heeft een uitgebreid aanbod leuke, hippe kindermeubeltjes die in uw woonkamer niet misstaan.

Deze Flexa speeltafel met krukjes past in elk interieur, handig met kleine opbergvakken in de tafel. En zijn de kids klaar met spelen? Dan schuift u de krukjes onder de tafel, ruimtebesparend dus!

Vintage kindermeubeltjes

In een modern, retro of vintage interieur zijn de kindermeubels van Flexa Play geweldige blikvangers. Deze kindermeubelen met hip design en speelse vormen vrolijken elke woonkamer op!U kunt de meubeltjes mixen en matchen precies zoals u, of de kids, het leuk vinden. Een mintgroene speeltafel met witte en roze stoelen? Hartstikke leuk! Bovendien zijn de krukjes van Flexa Play zo leuk dat veel ouders ze ook gebruiken als bijzettafeltje, als de kinderen uitgespeeld zijn! 


Opbergruimte nodig?

Vergeet niet om te zorgen voor voldoende opbergruimte. Zeker in de woonkamer is het belangrijk dat het speelgoed opgeruimd kan worden, anders wordt het binnen korte tijd de omgekeerde wereld: een speelkamer die ooit een woonkamer was.Ook voor slimme opbergmeubels moet u bij Flexa zijn. Met deze compacte Flexa opbergbankjes heeft u een leuk zitmeubel en veel opbergruimte ineen, perfect voor de woonkamer! Ook dit mooie meubelstuk kunt u later uitstekend een nieuwe bestemming geven; ideaal voor het opruimen van schoenen in de hal.