dinsdag 1 mei 2018

Aanbieding: 10% korting op Flexa & Lifetime bedden

Lifetime en Flexa meubels met veel voordeel

Heeft u al een tijdje een oogje op dat gave hutbed van Lifetime of wilt u de kinderkamer inrichten met de meubels van Flexa Play? Dan hebben we goed nieuws, want speciaal in deze meivakantie ontvangt u op alle Lifetime en Flexa meubels 10% korting.


Korting op alle Lifetime & Flexa kinderbedden

De korting geldt voor alle kinderbedden en meubelstukken van Lifetime en Flexa. U kunt dus uw hele kinderkamer inrichten en heel veel geld besparen.

Populaire kinderbedden om nu te kopen:


1. Het stoerste kinderbed in onze webshop: de Hang-out. Heerlijk slapen en spelen! De ruimte bovenin kunt u ook gebruiken als logeerplek. Ook verkrijgbaar als halfhoogslaper.


2. Een ideaal eerste kinderbed voor peuters en kleuters: het Limited Edition kinderbed van Lifetime met glijbaan en klautertrap. Het is hoger dan een kinderbed, maar lager dan een halfhoogslaper.


3. Op zoek naar een multifunctioneel bed? Kijk dan naar de hoogslapers van Flexa en Lifetime met bureau, zitbankje, boekenplank en logeerbed. Deze hoogslaper van Flexa Classic heeft het allemaal! 


4. Weet u nog niet precies wat u zoekt, maar wilt u dit voordeel niet missen? Koop dan het basisbedvan Lifetime. U kunt dit later altijd doorbouwen naar elk ander bed, zoals een halfhoogslaper, een hemelbed of hoogslaper. U hoeft dan alleen de doorbouwonderdelen nog te kopen.

Boekenkasten en bureaus

Lifetime staat voor kwaliteit. Niet alleen kinderbedden gaan een leven lang mee, ook de boekenkasten en bureaus zijn een echte aanwinst voor de kinderkamer. Vergeet dus niet om naar de mooie boekenkasten van Lifetime te kijken. U kunt zelf de indeling en de kleur van de deurtjes en lades bepalen.

De bureaus van Lifetime zijn in hoogte verstelbaar en groeien dus mee met uw kind.

Deze aanbieding is beperkt geldig

Let op: wilt u gebruik maken van deze korting? Wacht dan niet te lang met kopen. U profiteert tot en met 20 mei 2018 van 10% korting. Deze korting geldt in de webshop en in onze showroom.

Heeft u nog een dagje vrij in de meivakantie? Kom dan een ochtend of middag kinderbedden kijken en testen met uw kinderen in Breda of Hoofddorp.

Wilt u op de hoogte blijven van onze aanbiedingen en kortingen? Volg ons via social media of houd onze website in de gaten.