vrijdag 23 februari 2018

Flexa stapelbedden

Stapelbed van Flexa

Op zoek naar een stapelbed voor de kinderkamer of logeerkamer? Er zijn veel redenen om te kiezen voor een Flexa stapelbed:

1. Flexa staat bekend om haar flexibiliteit en dat ziet u ook terug in de stapelbedden. U kunt de stapelbedden uitbreiden met een opberglade en het Flexa White stapelbed is bovendien om te bouwen naar twee kinderbedden.

2. Met een Flexa stapelbed kiest u voor kwaliteit. De bedden zijn gemaakt van een zware kwaliteit MDF en met poten berkenhout. De hoge kwaliteit van de gebruikte materialen garanderen een lange levensduur. De Flexa stapelbedden zijn standaard uitgerust met hoogwaardige lattenbodems.

3. Mix en match: richt de kinderkamer in met bijpassende kasten, bureaus en stoelen.

4. Speelplezier! Een niet onbelangrijk element voor uw zoon of dochter. Met de accessoires van Flexa maakt u van het stapelbed een spannend piratenschip of een vrolijk prinsessenkasteel. Er zijn leuke thema's voor jongens én meiden.


Accessoires en tentdoeken

Zoals we net al kort aangaven: de accessoires van Flexa maken het verschil en toveren een gewoon stapelbed om tot een geweldige speelplek. Met tentdoeken, boogtenten, opbergers en dekbekhoezen kunt u het stapelbed inrichten in diverse thema’s.

Er is voor elk kind wat wils, een ridderkasteel, een junglekamer of liever een kinderkamer in het vrolijke circusthema? Het kan allemaal met een Flexa stapelbed. Bovendien maakt u de inrichting van de kinderkamer compleet met een poef, opbergdozen en kussens in hetzelfde thema.


Flexa White of Flexa Basic stapelbed?

Flexa heeft twee stapelbedden in het assortiment: het Flexa Basic stapelbed en het Flexa Whitestapelbed. Het verschil? Het basic stapelbed heeft de trap in het midden en is niet om te bouwen naar twee kinderbedden. Een Flexa White stapelbed is wat duurder, maar biedt wel deze (en meer) ombouwmogelijkheid. Door de scherpe prijs is het Flexa Basic stapelbed een populaire keuze voor veel ouders!

Flexa stapelbed kopen?

Kortom, bent u op zoek naar een nieuw stapelbed? Een bed van Flexa bezorgt uw kinderen zonder twijfel veel slaap- en speelplezier. U kunt alle stapelbedden online bekijken en bestellen, maar u bent ook van harte welkom in één van onze showrooms in Breda en Hoofddorp.