vrijdag 9 februari 2018

De leukste dekbedhoezen voor kinderen

De leukste kinderdekbedovertrekken

Bent u bezig met de inrichting van de kinderkamer? Minstens zo belangrijk als het bed is de dekbedhoes, tenminste.. voor uw kind wel! Een mooi dekbedovertrek geeft niet alleen sfeer, het prikkelt ook de fantasie van uw kind.

Kies bijvoorbeeld een dekbedhoes dat het thema van de kamer versterkt, bijvoorbeeld dit piratendekbedhoes. Ineens is het geen gewoon bed meer maar een stoer piratenschip!


Een dekbedhoes is ook een ideaal middel om meer kleur en sfeer in de kamer aan te brengen. Een wit bed is echt niet saai met zo’n grappige jungle dekbedhoes of een schattige bosdieren-print!


Stoere dekbedhoezen voor jongens

Wat zijn nu de stoerste en leukste dekbedhoezen voor jongens? Natuurlijk is dat helemaal afhankelijk van uw eigen zoon. Voor echte voetbalfans is de keuze niet zo moeilijk: dekbedhoes Goal is de winnaar. Wil uw zoon later astronaut worden of zijn ridders en piraten dagelijkse speelkost? Kies dan een bijpassende dekbedhoes voor nog meer speel- en slaapplezier.


Mooie dekbedhoezen voor meiden

Als jonge meiden het zelf voor het kiezen hebben dan is de kans groot dat er een prinsessendekbedhoes op het bed komt te liggen!Maar er zijn nog meer leuke opties voor meiden. Wat vindt u van deze prachtige Sweet Dreams dekbedhoes? Prachtig in een zachtroze of vintage kinderkamer.


Liever geen roze, maar wel een echte meisjesbed? Deze Lifetime dekbedhoes met vogels en hartjes straalt één en al vrijheid en vrolijkheid uit.

Een dekbedhoes, een leuk cadeau!

Een nieuw dekbedovertrek is voor elk kind een feest. Dus zoekt u nog een praktisch cadeau voor een verjaardag of Sinterklaas/Kerstmis? Verras de gelukkige met een mooie dekbedhoes. Bekijk ons uitgebreide assortiment van kinder dekbedhoezen en kies uw favoriet.