vrijdag 5 januari 2018

Wat kost een nieuw kinderbed?

De kosten van een kinderbed

Is uw kleine meid of jongen toe aan een ‘groot’ bed? Dan is het verstandig om u te oriënteren op de mogelijkheden en de prijzen van een nieuw kinderbed. De kosten zijn natuurlijk afhankelijk van het type bed, het materiaal en de extra’s. Een eenduidig antwoord op de vraag ‘wat kost een nieuw kinderbed’ is er dan ook niet. Wél kunnen we u een indicatie geven van de kosten, zodat u weet in welke categorie u het nieuwe kinderbed voor uw zoon of dochter moet zoeken.


Het materiaal: hout

Voordat we de prijskaartjes van de diverse kinderbedden bespreken, even dit: het materiaal van een kinderbed. Wij behandelen in dit artikel uitsluitend kinderbedden die gemaakt zijn van hout. Dus geen mdf of andere (vaak goedkopere) materialen. Waarom? Eenvoudig, wij vinden kwaliteit en duurzaamheid belangrijk. Een houten kinderbed gaat een leven lang mee en bovendien is het een veilig materiaal voor uw kind om in te slapen.

Basic kinderbedden

U wilt een degelijk, fijn kinderbed. Niet meer en niet minder dan dat. Dan valt u met het Thuka kinderbed met uw neus in de boter: voor nog geen € 100,- heeft u een stoer whitewash kinderbed gemaakt van stevig Scandinavisch grenenhout. Goedkoper dan dit bed kan bijna niet. Met een mooi dekbedovertrek en leuke accessoires, die bij de kleuren of het thema van de kinderkamer passen, maakt u er een sfeervolle slaapkamer van.Wilt u eenvoud, maar wel met een hip design én toch de kosten binnen de perken houden? Kijk dan eens naar het FlexaPlay kinderbed, verkrijgbaar in de kleuren wit, oudroze, mintgroen en grijs. Al verkrijgbaar vanaf € 203,-.
Stoer en basic is het Bopita basisbed. In deze grijze kleur staat dit bed prachtig in een stoere jongenskamer. Kosten zijn €279,-.

Een populair kinderbeddenmerk voor de iets dikkere portemonnee is Lifetime. Bekend om haar prachtige designs, mooie details én uitstekende kwaliteit. Heeft u uw zinnen gezet op een Lifetime kinderbed? Het basisbed is verkrijgbaar vanaf € 435,-.


Prijzen van kinderbedden met bedlade of opberglade

Goedkoop kan soms duurkoop zijn als achteraf blijkt dat u extra opbergruimte nodig heeft of dat een logeerplek toch wel heel handig is. Bedenk dus van tevoren goed wat uw wensen zijn.

Voor het goedkoopste kinderbed met een bedlade of opberglade van Thuka Hit betaalt u momenteel € 198,-.In de categorie bedden met onderschuifbed zijn Flexa en Lifetime erg populair. Deze prijzen liggen wat hoger: een Flexa bedbank koopt u vanaf € 485,- en het Lifetime basisbed met onderschuifbed kost €661,-.Als het opbergruimte is wat u zoekt, bekijk dan het Bopita Compactbed. Een uitstekende prijs- kwaliteitverhouding met veel opbergruimte onder het bed.


Wat kost een luxe kinderbed?

Wilt u uw kind een écht droombed geven en speelt geld geen rol? Een hemelbed, een boomhutbed of bedhuisje of een avontuurlijke hang-out zijn de favoriete kinderbedden! Vanaf ongeveer € 1000,- haalt u zo’n luxe kinderbed in huis. Kijk voor de prijzen en het complete overzicht kinderbedden op onze website.


Kinderbed aanbiedingen

Heeft u niet zo'n haast met het kopen van een nieuw kinderbed? En wilt u geen euro teveel betalen? Kijk dan regelmatig op onze website voor kortingsacties en sterk afgeprijsde artikelen.

*alle prijzen in dit artikel zijn de nu geldige prijzen.