vrijdag 12 januari 2018

Hoogslaper voor een tiener

Wat is een geschikte tiener hoogslaper?

Ja mam of pap, kleine kinderen worden groot. Dat betekent ook grotere bedden of in dit geval: hogere bedden! Een hoogslaper is cool en praktisch tegelijk en is daarmee een uitstekend bed voor een tiener. Maar let op, er zijn enkele eisen waaraan een hoogslaper voor een tiener moet voldoen. We zetten ze graag voor u op een rij!

Een ideale tienerhoogslaper… 


  • heeft een bureau, zodat zoon- of dochterlief huiswerk kan maken. 
  • heeft ‘hangruimte’, waar de kids samen met een vriend of vriendin kunnen chillen of gewoon om een eigen plekje te hebben. Een hoogslaper met een ingebouwd zitbankje is ideaal. Extra voordeel: het zitbankje kunt u uittrekken en samen met de kussens maakt u er een logeerbed van. 
  • is hip. Belangrijk detail ouders: hip is niet stoer. Als tiener wil je geen stoere hoogslaper, maar een hippe, coole hoogslaper. Het verschil? Geen rare fratsen aan het bed, gewoon een witte of whitewash uitvoering en kussens en een dekbedovertrek in de kleuren en stijl van de smaak van uw kind. Laat ze deze ook vooral zelf uitkiezen! Voor de ene tiener is één strakke kleur geschikt en de andere tiener houdt nog wel van hartjes en bloemetjes.


3-in-1 hoogslapers voor tieners

De combi-hoogslapers van Thuka met bank en bureau voldoen aan alle eisen: een mooie whitewash hoogslaper met bureau en boekenrekjes, bankje én een logeerbed (het zitbankje is een uittrekbare slaapbank). U hoeft alleen maar de kleur van de kussenset te kiezen: lichtgrijs, antraciet, roze of blauw.


Eenzelfde opzet maar net een wat luxere afwerking heeft deze Flexa hoogslaper met click-on bureau, loungebank en extra slaapmodule (ook verkrijgbaar met een rechte trap). Deze hoogslaper-combi's zijn ideale bedden om straks mee te nemen op kamers!