donderdag 28 december 2017

Halfhoogslaper met uitschuifbaar bureau

Een multifunctioneel bed, wel zo handig!

Bij het inrichten van een kinderkamer komt behoorlijk wat kijken. Zeker wat meubels betreft, want met alleen een bed bent u er niet. Een kinderkamer is niet compleet zonder kast voor kleding, boeken en andere spullen.

Heeft u een tiener in huis? Dan is een bureau ook een must. Al die meubelstukken in één slaapkamertje kan een uitdaging zijn, zeker in een kleine(re) kamer. Een multifunctioneel bed, met bijvoorbeeld een uitschuifbaar bureau, is in veel gevallen erg handig.


Thuka halfhoogslaper met bureau en kast 

Wij geven u graag een tip: Thuka halfhoogslaper met bureau én kastje. Dé ultieme ruimtebesparende halfhoogslaper, want het bureau is in- en uitschuifbaar. Heeft u extra ruimte nodig voor een logee? Of een zomervakantie waarbij uw dochter of zoon écht niet aan het bureau gaat zitten? Inschuiven maar! Het geïntegreerde kastje biedt ruimte voor boeken en school- of hobbyspullen.Een ander groot voordeel van dit whitewash bed is de lage prijs. U krijgt veel voor uw geld! Thuka staat bekend om haar scherpe prijs-kwaliteit verhouding en met deze halfhoogslaper maakt ze haar naam meer dan waar.

Benut de ruimte onder het bed

De Thuka halfhoogslaper heeft veel ruimte onder het bed. Heel handig, vooral in een kleine kamer. U kunt hier een speelruimte van maken met een speelmatras en kussens of, als uw kind deze fase al voorbij is, is extra opbergruimte altijd welkom! Met leuke opbergdozen of opbergzakken in hippe kleuren kleedt u de kinderkamer bovendien gezellig aan.
P.s.: Zelf even rondkijken? Bekijk ons complete aanbod halfhoogslapers!