vrijdag 26 januari 2018

Kinderbeddenwinkel in de regio Haarlem

Kinderbed kopen? Ga eens naar echte winkel

Leuk, dat online shoppen, maar soms is het fijn om een product in het echt te bekijken voordat u tot koop overgaat. Dat geldt zeker voor een kinderbed. Waarom?

Een kinderbed koopt u voor een langere tijd; een goed kinderbed gaat mee naar de kinderkamer, tienerkamer en zelfs studentenkamer. Wel zo fijn als u precies weet hoe de kleur eruit ziet, het materiaal aanvoelt en welke doorbouwmogelijkheden er zijn. 


Kinderbedden in omgeving Haarlem

Woont u in Haarlem en omgeving? En bent u op zoek naar een nieuw kinderbed? Neem eens een kijkje in onze showroom aan de J.C. Beetslaan in Hoofddorp. U vindt er een ruim assortiment kinderbedden van topmerken als Lifetime, Bopita, Flexa en Thuka.


Van alle kinderbeddenmerken hebben we ook diverse opstellingen gemaakt. U kunt dus niet alleen de bedden voelen en bekijken, u doet ook veel inspiratie op voor de inrichting van uw kinderkamer. Onze medewerkers beantwoorden graag uw vragen en kijken mee naar de optimale inrichting van uw kinderkamer (vergeet niet om foto’s en maten mee te nemen!).


Dé reden voor een bezoekje

De doorslaggevende factor voor een geschikt bed? Dat is uw kind. U kunt dat hutbed, die stoere hoogslaper of het roze prinsessenbed zelf nog zo mooi vinden, uw zoon of dochter moet er net zo enthousiast over zijn. Neem de kids dus vooral mee: zij mogen alle bedden testen en keuren, ook de bedden met een glijbaan!


Kortom, bent u op zoek naar een kinderbed in de regio Haarlem? U bent van harte welkom in onze kinderbeddenwinkel in Hoofddorp. Wij zijn geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur.