donderdag 14 december 2017

Nieuw van Flexa Play: kindertafel en stoelen

Tafel en stoelen voor de speelkamer

Een speelkamer is niet compleet zonder een mooie tafel en bijpassende kinderstoeltjes. De tafel moet niet alleen mooi zijn, maar ook functioneel. Voldoende ruimte om te knutselen, te bouwen en te spelen met auto’s en poppen is essentieel voor een speeltafel. En daar weet Flexa Play alles van!


Flexa Play vierkante tafel

De nieuwe vierkante tafels van Flexa Play zijn, samen met de bijpassende stoelen, ideale meubelstukken voor de speelkamer. Dankzij het hippe design en de trendy kleuren staan ze bovendien ook prachtig in de woonkamer. Deze stoere kindertafel met essenhouten poten meet H 48 x B 65 x D 65 cm en is verkrijgbaar in 4 kleuren: grijs, wit, roze en mint. Het blad is gemaakt van stevig MDF.


Meer speeltafels van Flexa

Flexa Play heeft in dezelfde kleuren ook een ronde kindertafel in haar assortiment met een diameter van 60 cm. De hoogte is 1 cm lager, dus 47cm. Leuk om te combineren met de krukjes van Flexa Play!


Stoelen voor de kinderkamer

Natuurlijk heeft Flexa Play ook prachtige vierkante stoeltjes voor in de kinderkamer of speelkamer, die perfect passen bij de tafels. De stoelen zijn voorzien van een rugleuning. Tip: durf te combineren met de kleuren. Alle combinaties zijn mogelijk!
Zijn de kinderen uitgespeeld? De tafels en stoelen van Flexa Play geeft u eenvoudig een tweede leven als salon- of bijzettafel, nachttafel of een tafeltje om bloemen en planten op te zetten.

Meer Flexa Play

Neem zeker even een kijkje in het totale assortiment van onze Flexa webshop. Van kinderbed, wandkastje tot opberg- en zitbankje; u richt eenvoudig een hele kinderkamer of speelkamer in met deze hippe kindermeubels.