donderdag 21 december 2017

Waar kan ik een kinderbed kopen in de regio Amsterdam?

Het nut van een echte winkel bezoeken

Het aanbod kinderbedden is gigantisch. Bezoek een paar webshops en u ziet al snel door de bomen het bos niet meer! Waar moet u opletten en wat is een goed bed voor uw kind? Dat is natuurlijk voor iedereen verschillend. Het kan daarom heel prettig zijn om ook eens een echte winkel te bezoeken.U kunt de bedden in het echt bekijken en inspiratie opdoen voor de inrichting van de kinderkamer. Bovendien kunt u ook persoonlijk advies inwinnen en u laten informeren over de verschillen tussen de diverse kinderbedden. U zult zien, het maakt het selecteren en kopen van een kinderbed een stuk eenvoudiger!


Dé kinderbeddenwinkel in de regio Amsterdam 

Wat soms niet zo eenvoudig is, is om een kinderbedden winkel te vinden. Woont u in de regio van Amsterdam en Schiphol? Dan kunnen wij u helpen: in Hoofddorp vindt u onze grote showroom waar u kinderbedden kunt bekijken en kopen.

Neem ook vooral de kinderen mee, want bij ons mogen de bedden getest worden! Zo ziet u direct of uw kind een halfhoogslaper toch nog een beetje te spannend vindt of juist niet van het hoogste bed af te krijgen is!


Kinderbed kopen in Amsterdam? 

Dus, zoekt u een kinderbedden winkel in de regio van Amsterdam en Schiphol? U bent van harte welkom aan de J.C. Beetslaan 41a/b in Hoofddorp. Wij zijn van maandag t/m zaterdag geopend van 9.00 tot 17.00 uur. De koffie staat voor u klaar!

Goed om te weten: wij hebben twee showrooms, in Hoofddorp en Breda, maar we leveren en monteren de bedden door heel Nederland. Heeft u nog vragen? Bel ons gerust tijdens openingstijden (en door de week zelfs tot 21.00 uur) op 085 - 210 230 4.