donderdag 28 september 2017

Meegroeibed van Lifetime

Lifetime meegroeibedden

Het Deense kinderbeddenmerk Lifetime staat bekend om haar innovatieve en flexibele kinderbedden. Bedden die meegroeien met uw kind. Van avontuurlijke halfhoogslapers en boomhutbedden tot sprookjesachtige hemelbedden en praktische hoogslapers.

Aan elk kinderbed staat één meubelstuk aan de basis: het Lifetime basisbed. Het kinderbed dat meegroeit met uw kind; in de loop van de jaren kunt u het doorbouwen naar het bed van uw wensen (of van uw kind).

Starten met het Lifetime basisbed

Het basisbed van Lifetime is het ideale eerste kinderbed. Een laag en veilig bed, dat nog extra beveiligd kan worden met een uitvalbeschermer, zodat uw peuter niet uit bed kan vallen.Tip: als u kiest voor de uitvalbescherming, bestel dan ook een bedfrontje met zo'n prachtige illustratie of in een mooie kleur mee! Harstikke leuk voor de kinderen, want daarmee maakt u van het basisbed een echt prinsessenbed, ridderbed of een stoere piratenboot.

Doorbouwen maar!

Voor kleuters en schoolkinderen biedt Lifetime de ultieme combinatie van speelplezier en slaapcomfort met de halfhoogslapers. U kunt een halfhoogslaper uitbreiden met een klimtoren, een glijbaan en u kunt er zelfs een boomhut van maken. Alle doorbouwonderdelen zijn los verkrijgbaar.Of is juist de tijd van logeerpartijtjes aangebroken? Dan is een kajuitbed mét extra uitschuifbaar logeerbed juist heel praktisch en gezellig voor de kids om hun vriendjes uit te nodigen.

Een Lifetime meegroeibed kopen?

U koopt een Lifetime meegroeibed heel gemakkelijk online. Aan u de keuze of u start met alleen het basisbed, verkrijgbaar in whitewash, greywash of in wit gelakte uitvoering. Of kiest u direct voor een hutbed, hemelbed of halfhoogslaper? Kijk ook eens naar het Lifetime 4-in- 1 bed. U haalt hiermee een compleet meegroei-pakket in huis.

Twijfelt u nog? Of heeft u nog vragen? Aarzel niet en neem contact met ons op voor een deskundig advies. U bent ook van harte welkom in één van onze showrooms (in Breda en Hoofddorp).