donderdag 6 oktober 2016

De leukste accessoires voor een kinderkamer

Accessoires, een must voor elke kinderkamer

Accessoires zijn onmisbaar in een kinderkamer. Met accessoires maakt u in een handomdraai van een 'gewone' kinderkamer de leukste thema-kinderkamer. En accessoires zorgen voor een gezellige sfeer. Lekker veel sierkussens op het bed, spiegels en stickers aan de muur, kinderpoefjes of een hippe zitzak in de hoek.

Er zijn reuzeveel accessoires om uit te kiezen! En ja, keuzes moeten gemaakt worden, want niet alles past in de slaapkamer of aan de muur. Bovendien is een te drukke kamer niet fijn om in te slapen. Kortom, wat hulp bij het kiezen stelt u vast op prijs.

In dit artikel zetten wij de leukste accessoires voor een kinderkamer op een rij.

Wij willen meer… leuke kussens in de kinderkamer!

In een lees- of zithoekje of op het bed; kussens heeft u nooit genoeg. Vooral niet in een meidenkamer! Sierkussens stralen gezelligheid uit en vooral als u kiest voor een stel gehaakte kussentjes. Richt u een stoere kamer in? Kies dan voor dit stoere grijze kussen.

Sierkussens kunt u bovendien perfect matchen met het thema van uw kinderkamer. Een trendy kamer wordt nog hipper met dit kussen inpasteltint en een neon detail. Nieuw in onze collectie en tevens onze favoriet, een zandkleurig kussenmet stoere pijl. Perfect in een avontuurlijke indianenkamer of een kinderkamer met western-thema.

Bekijk de nieuwe collectie Lifetime kussens in onze webshop. Er zitten weer supermooie sierkussens voor de kinderkamer bij!


Blikvangers

Bent u op zoek naar een echte blikvanger? Een wauw-item voor het kamertje van uw zoon of dochter? Dat haalt u zeker in huis met deze wigwam-tent van Lifetime. Prachtig en praktisch tegelijk, want deze tent staat garant voor jarenlang speelplezier. Met een hangstoel, zo stoer en mooi als deze Lifetime hangstoel, gooit u ook hoge ogen bij uw kind én de vriendjes.Haken is hot, dus leg een mooi gehaakte plaid op een bankje, stoel of bed en verwen uw kind met een gehaakte poef van Lifetime. Tip: kies altijd twee items uit één stijl (bijvoorbeeld het haken) voor een mooie en rustige balans in de kinderkamer.

Pimp het peuterbed

Accessoires zijn er niet alleen om de kamer meer te decoreren. Er zijn ook tal van items om een  peuterbed wat avontuurlijker, koninklijker of stoerder te maken. Met een tentdoek of tentgordijnen maakt u van een (half)hoogslaper een waar speelparadijs en prikkelt u de fantasie van uw kind. Met een tentdoek maakt u een echte piratenboot, een ridderkasteel of een spaceshuttle van uw kinderbed. Lage kinderbedden tovert u om tot iets speciaals met een boogtent!