donderdag 14 september 2017

Een kinderkamer met sterren en planeten

Slapen onder de sterrenhemel

Slapen onder de sterren is avontuurlijk, fascinerend en sprookjesachtig tegelijk. Met het sterren-thema voor een kinderkamer kunt u veel kanten op! Voor meiden benadrukt u de romantische kant met een hemelbed en deze prachtige sterren voile. Dat is letterlijk slapen onder de sterren! Laat sterren terugkomen op een muur, in het bedtextiel en maak de meisjeskamer af met een mooie poster of schilderij.

Op naar de sterren en daar voorbij 

De beroemde quote van Buzz Lightyear. Voor hem geen sterren om naar te kijken, hij wil ontdekken en beleven! Geldt dat ook voor uw kind? Sla het sprookjesachtige thema dan over en kies voor avontuur. Wakker de ontdekkingsreiziger in uw zoon of dochter aan met een echte ruimtevaart- kinderkamer. Hoe? Door van het kinderbed een echte ruimtebasis te maken. 


3,2,1… ready for take-off!

Stap in het ruimtevaart-bed van Lifetime Discovery en ontdek de sterren en planeten. Met een klimtoren, shuttle doek en speelgordijn waant uw kind zich een echte astronaut. De basis van dit bed is de Lifetime halfhoogslaper, verkrijgbaar in white wash en wit gelakte afwerking. Natuurlijk kun je ook van een stapelbed zo’n geweldige space shuttle maken. Dit mooie en grappige astronauten-dekbedovertrek zet de puntjes op de ‘i’!


Accessoires sterren en planeten

Het is natuurlijk wel extra leuk als er in de kinderkamer ook wat te ontdekken valt. Dus zorg voor een grote poster van het sterrenstelsel aan de muur, (zelfgemaakte) planeten aan het plafond, glow in the dark sterren en muurstickers van planeten op een donkere muur. Aan onze planeet valt ook nog veel te ontdekken, dus een vintage wereldbol staat wel heel cool op een bureau.

Bekijk ook vooral onze astronautenkamer-pagina op Pinterest voor meer inspiratie. Wat dacht je bijvoorbeeld van een lamp in de vorm van een raket?