donderdag 7 september 2017

Tover de kinderkamer om tot een circus

Het circus is in de stad! 

Of beter gezegd, in uw huis. Want met Flexa Tivoli brengt u de speelse en vrolijke circus-sfeer in de slaapkamer van uw zoon of dochter. Is uw kind een geboren spreekstalmeester of haalt hij of zij het liefst de hele dag gekke en knappe trucs uit? Met een Flexa Tivoli circus kinderkamer kan uw kind voortaan zijn kunsten laten zien in een heus circus. Laat de show maar beginnen!


Circus, hét thema voor de kinderkamer

Het circus als thema voor een kinderkamer kan in eerste instantie klinken als een bonte boel. Dat hoeft het helemaal niet te zijn. Flexa laat juist zien dat het circus-thema goed overkomt met zachte en rustige kleuren en prints. Wel het idee van plezier en vermaak, maar tegelijkertijd de rust en ontspanning die zo belangrijk is voor een kinderkamer. Leuk om te weten, Flexa heeft dit thema vernoemd naar bekende attractiepark Tivoli in Kopenhagen.

Flexa bed Tivoli

Het bed is het prachtige middelpunt in de circus-kamer. Flexa heeft veel accessoires in huis om van elk kinderbed een echte circustent te maken. Of u nu kiest voor een normaal kinderbed, een Flexa White halfhoogslaper of een stapelbed; u maakt ze eenvoudig circus-proof.


Ons advies voor een laag kinderbed: gebruik de Tivoli daktent of de boogtent en de rugkussens. Voor een halfhoogslaper en een stapelbed kunt u ook de Tivoli tentdoek / speelgordijn of de opbergzakken gebruiken, dus kies en combineer naar smaak.
Een voorbeeld van een compleet uitgerust circusbed vindt u hier. Let ook op de twee verschillende kleuren muren op de achtergrond, beiden geven ze een totaal andere uitstraling. Welke kleur heeft uw voorkeur?

Decoratie voor 'n circus kinderkamer

Wat is er verder nodig om de circus-beleving in de kinderkamer te creëren? Een vlaggenlijn aan de muur mag niet ontbreken en een lichtjessnoer rond een spiegel of oude kaptafel geeft ook een prachtig effect.

Het is de moeite waard om een dagje rommelmarkten af te struinen op zoek naar een vintage clown, stokpaardje of harlequin. Of wellicht heeft u dit al liggen. Geweldig, want zulke accessoires geven de circuskamer net dat beetje extra.

De poef van Flexa Tivoli en de opbergdozen zijn decoratief én praktisch. Uiteraard hoort op het bed een Tivoli dekbedovertrek in circusstijl te liggen.