donderdag 20 juli 2017

Trendy meidenkamer

Een hippe tienerkamer voor meisjes

Als ‘schattig’ plaats maakt voor ‘stoer’ en ‘hip’ dan weet u dat het tijd is om van die lieve, roze meisjeskamer een trendy en hippe meidenkamer te maken. En die meidenkamer mag zeker niet te kinderachtig zijn.Laat u goed infomeren over wat hip is en wat niet, want veel jongedames weten precies wat ze willen (en wat absoluut niet). Een make-over verrassing raden wij op deze leeftijd daarom niet aan. Maak er een gezamenlijk project van en betrek uw dochter bij het inrichten en decoreren van haar nieuwe kamer. Leuk!


Trendy kleuren

Hoe geeft u uw dochter de meidenkamer van haar dromen? Waar ze fijn kan slapen en heerlijk kan relaxen en tutten met vriendinnen? We gaan u helpen met tips, ideeën en veel inspiratie voor een trendy meidenkamer.Bepaal eerst de kleuren voor de kamer. Okergeel en kobaltblauw zijn trendy kleuren, maar wellicht houdt uw dochter juist van rood of roze? Kies een kleur die bij haar past.

Pasteltinten zijn populair, maar geef de kamer dan een volwassenere uitstraling door één muur in een harde kleur te verven als contrast. Een zwart-witte kamer met felle kleuraccenten is ook heel hip en gedurfd voor een stoere dame.

Een modern tienerbed

In een trendy kamer hoort een trendy bed. Er zijn twee bedden die met kop en schouders uitsteken qua populariteit bij de tienermeiden:


1. Hoogslaper met zitbankje
Helemaal een eigen plekje, om te slapen en lekker te hangen met beste vriendinnen. Bovendien, en ook een belangrijk detail op deze leeftijd, kunnen vriendinnen gemakkelijk blijven slapen want het bankje van de hoogslaper kunt u uittrekken als logeerbed. 
2. Hippe Lounge / Bedbank
Liever niet de hoogte in maar wel een gezellige plek om te zitten? Dat is de Bopita Bedbank.   Decoreer met veel kussens in de stijl en kleuren van de kamer en u heeft een hip en modern bed voor uw dochter. En overdag gebruikt ze het bed als loungebank, waarop ze lekker kan kletsen met vriendinnen.Voor een tienerkamer in een romantische, bohemiense stijl is een hemelbed geweldig!

Hippe accessoires

We hadden het net al even over mooie sierkussens. Accessoires mogen natuurlijk niet ontbreken op een trendy meidenkamer! Haakwerk is hip, dus een gehaakte poef of een grofgehaakte plaid op het bed zijn leuke accessoires. En een stoer berenkleed op de vloer zorgt voor een speels accent!