donderdag 13 juli 2017

Flexa kasten

Kinderkasten van Flexa 

Bent u op zoek naar een Flexa kast? Een goede keuze, want met Flexa haalt u een kast in huis van een uitstekende kwaliteit. Bovendien biedt Flexa een uitgebreid assortiment kasten aan, van klassieke garderobekast, boekenkast, ladenkastje tot hippe opberg-bank. Volop keuze dus!

Heeft u een kast nodig voor het opbergen van kleding van uw zoon of dochter? In deze extra hoge garderobekast kunt u veel kledingstukken kwijt!


Opbergen met Flexa Play

Flexa laat met de Flexa Play collectie haar creatieve kant zien als het gaat om opbergoplossingen. Met deze multifunctionele opberg-zitbankjes in hippe kleuren fleurt u de kinderkamer op en u kunt ze gebruiken als nachtkastje of zitbankje (of waarom niet allebei?).
Mag het iets groter? Bekijk en word verliefd op de geweldige opbergbanken van Flexa Play. Zo’n blikvanger en gezellige zitplek wil elk kind wel in zijn of haar kamer!


Flexa wandkast

Onmisbaar voor een boekencollectie, foto’s, vakantiesouvenirs of sport trofee├źn: een wandkastje. Bovendien staan de wandkasten van Flexa erg leuk aan de muur. Niet alleen praktisch dus, maar ook een mooi decoratiestuk voor de kamer! Verkrijgbaar in vijf kleuren (mint, wit, grijs, roze en geel).