donderdag 26 januari 2017

Lifetime Original basisbed

Een basisbed, dat klinkt zo.. basic? 

Nee hoor. Dat het Lifetime Original basisbed allesbehalve basic is, lichten wij graag toe in dit artikel. Met dit basis-kinderbed haal je namelijk een alleskunner in huis; de perfecte basis om uit te bouwen en in door te groeien. Het Lifetime basisbed is verkrijgbaar met een basis of een luxe lattenbodem en in maar liefst drie kleuren: wit, whitewash en greywash.Dit bed is al geschikt voor de allerkleinsten. Voor peuters die net uit het ledikant komen raden wij wel aan om een bedfront te bevestigen, zodat uitvallen niet mogelijk is. Bovendien staat zo’n front ook hartstikke leuk, verkrijgbaar in diverse thema’s en natuurlijk ook in dezelfde kleuren als het bed.

Lifetime basisbed mét een extra logeerbed eronder

Kinderen hebben maar al te graag het Lifetime basisbed in hun kamer staan. Met het speciale onderschuifbed welteverstaan, want hiermee wordt het wel heel gemakkelijk om vriendjes en vriendinnetjes uit te nodigen voor een logeerpartijtje. Tip: in onze webshop bestelt u heel eenvoudig een extra matras en beddengoed mee.


Ombouwen en uitbouwen

Populair bij kinderen, maar ook bij ouders. Met een Lifetime Original basisbed kiest u namelijk voor een bed wat een leven lang mee gaat. Niet alleen door de uitstekende kwaliteit, maar ook vanwege alle variatiemogelijkheden; saai zal het bed nooit worden voor uw kinderen. Er zijn namelijk een aantal geweldige om- en uitbouwmogelijkheden van het Lifetime basisbed:


Van basisbed naar hemelbed - Met een hemel, voile en bijpassend textiel biedt Lifetime de mogelijkheid om het ultieme droombed voor een kleine meid te maken. 
Echt waar, de basis van dit mooie hutbed is het Lifetime Original basisbed. Dus is uw knul of dochter klaar voor wat avontuurlijks? Uitbouwen maar!Liever dit stoere Lifetime Hangout bed voor uw zoon of dochter? Ook dat is een uitbouwmogelijkheid van het Lifetime basisbed.


Meer informatie over het Lifetime basisbed? 

Zoals u ziet, kan er écht heel veel met het basisbed van Lifetime. Heeft u een basisbed in huis en wilt u dit doorbouwen? Of wilt u precies weten hoe het kopen van een doorbouwbed in zijn werk gaat. Neem contact op met onze klantenservice. Of nog leuker: kom langs in één van onze showrooms (in Hoofddorp of Breda), wij informeren u over alle mogelijkheden terwijl de kids de bedden mogen uittesten. En ja, we hebben ook bedden met glijbanen!