donderdag 11 mei 2017

Flexa halfhoogslapers met glijbaan

Halfhoogslaper met glijbaan

Jaaaa, een bed met een glijbaan! U kunt uw kind niet blijer maken. Bent u op zoek naar zo’n geweldig kinderbed met volop speelplezier? Bekijk dan snel de glijbaanbedden van Flexa. Deze halfhoogslapers staan bekend om twee dingen: de hoge ‘fun’-factor en de uitstekende kwaliteit.

Voor u als ouder prettig om te weten dat u een gedegen houten bed in huis haalt, dat een leven lang meegaat. Voor kinderen is dat feitje natuurlijk totaal niet interessant! Voor hen gaat het om klimmen en glijden maar!


Flexa Classic en Flexa White

Flexa heeft twee typen halfhoogslapers: Flexa White en Flexa Classic. Beiden bedden kunnen gekocht worden met een glijbaan. Het verschil? Bij de Flexa Classic halfhoogslaper staat de glijbaan niet haaks, maar in een hoek van 45 graden aan het bed. Speciaal gemaakt zodat ook kinderen in een kleine slaapkamer kunnen genieten van een glijbaanbed!


De Flexa White bedden worden afgewerkt met een witte laklaag en de Flexa Classic wordt geleverd in een stoere whitewash uitvoering.

Goed om te weten: heeft u al een halfhoogslaper van Flexa White? De glijbaan is los bij te bestellen!

Bijpassende accessoires

Een glijbaanbed is natuurlijk geweldig. Maar, het kan nog beter! Met de mooie accessoires van Flexa maakt u het speelplezier van het bed compleet. Een Flexa tentdoek, bijpassende opbergzakken en een boogtent mogen daarom niet ontbreken.

Het thema stemt u natuurlijk af op de interesses van uw kind: wordt het een piratenboot, een gezellig dierenbos, een stoer ridderkasteel of juist een kasteel voor prinsessen?

Even testen?

Twijfelt u nog of uw kind zo’n glijbaan wel echt leuk zal vinden? Kom dan langs in één van onze showrooms (in Hoofddorp of Breda). Terwijl de kinderen de bedden met glijbaan testen helpen wij u met het samenstellen van uw glijbaanbed en het kiezen van een goede matras.