donderdag 13 april 2017

Bedtenten voor jongens en meisjes

Wij willen een tent! 

‘Mama, ik wil…’ Fijn hè, al die wensen (en soms eisen) van kinderen! Toch moeten we ze in één ding wel echt gelijk geven. En dat is de wens voor een bedtent. Want met zo'n tentdoek of speelgordijn maakt u van een gewoon bed meer dan alleen een slaapplek. Met een bedtent verandert u het bed ineens in piratenschip, ruimtestation of een ridder- of prinsessenkasteel. En dat staat garant voor veel speelplezier!

Een bedtent dus, maar wat zijn leuke tenten voor jongens en meiden? Lees snel verder!

Leuke bedtenten voor jongens

Een bedtent moet natuurlijk passen bij het thema van de kamer. Veel ouders draaien dit echter om; kies een stoere bedtent en pas daar de rest van de kamer op aan. Zo heeft u direct een goed thema te pakken en maakt u van dat mooie kinderbed echt het middelpunt van de kamer.


Voor jongens is het zwarte piratendoek heel cool. Ziet u uw zoon al varen op de zeven zeeën? Voor de kleine astronaut kiest u voor een space bedtent. Moet het bed passen in een voetbalkamer? Dan is een groen-blauwebedtent de beste keuze. Het rijtje bedtenten voor jongens sluiten we af met dit stoere kasteel voor kleine ridders!

Leuke bedtenten voor meisjes

In de categorieën roze, bloemen, prinsessen is er volop keuze in bedtenten. De nieuwste aanwinst voor een prachtige meisjeskamer is de 'Sugar Pie' collectie van Lifetime. Kijk vooral zelf even in onze webshop en kies samen met uw dochter jullie favoriet.
Wilt u juist iets anders voor uw kleine meid? En houdt ze van dieren? Dan is het bosdieren-speelgordijn een geweldige keuze. Er zijn bovendien ook veel leuke accessoires, zoals opbergzakken, een poef, leuke rugkussens en een dekbedovertrek, verkrijgbaar in het dieren-thema.


Voor welke kinderbedden? 

Een tentdoek past niet op elk kinderbed. Tentdoeken zijn gemaakt voor halfhoogslapers en stapelbedden. Vaak horen ze bij een bepaald bed of beddenmerk.

En wilt u graag een grappige bedtent voor een laag kinderbed? Dan hebben we een superleuk alternatief voor het speelgordijn: en dat is een boogtent. Deze boogtentjes kunt u op een normaal kinderbed plaatsen.