donderdag 20 april 2017

Hoogslapers van Thuka

Over Thuka 

Thuka (onderdeel van het grote Flexa concern) is een populair merk in kinderbeddenland. Thuka staat vooral bekend om kinderbedden met een bovengemiddelde prijs-kwaliteitverhouding. Er zijn geen andere kinderbedden te vinden die gemaakt zijn van zulke goede materialen (Thuka gebruikt duurzaam Scandinavisch grenenhout) voor zulke scherpe prijzen.

Bovendien biedt Thuka ook veel doorbouwmogelijkheden, waarbij het qua flexibiliteit niet onder doet voor duurdere merken. Volop redenen dus om te kiezen voor een bed, of in dit geval een whitewash of witte hoogslaper, van Thuka.


Thuka Hit hoogslaper

We noemden zojuist al die geweldige prijs-kwaliteit verhouding. Deze vindt u terug in de hoogslapers Thuka Hit. U koopt al een Hit hoogslaper vanaf € 179,-. Bovendien kunt u dit basismodel zelf samenstellen met een bureau, slaapbank, lounge- of logeerplek, net wat uw kind nodig heeft en graag wil.De ideale combinatie van huiswerk maken en lekker hangen met vrienden is de Thuka Hit hoogslaper met bankje en bureau. Bovendien heeft het zitbankje een tweede functie, eronder bevindt zich een uittrekbaar logeerbed. Super handig! De kussenset op het zitje dient als matras en is verkrijgbaar in de kleuren grijs, blauw, lichtgrijs, roze. Hoogslapers van Thuka zijn ideale tienerbedden!

Thuka Trendy hoogslaper

De Thuka Trendy hoogslapers zijn doorbouwbedden met losse doorbouwonderdelen. U kunt dus nu een hoogslaper kiezen met een groot bureau en dit later ombouwen naar een klein bureau met zitbankje, of uw zoon of dochter verrassen met een glijbaan. Dat is het verschil met de Thuka Hit hoogslapers, die zijn niet door te bouwen, waardoor ze ook goedkoper zijn.


Ook populair als studentenbed

Hoogslapers van Thuka zijn erg populair bij studenten. De hoogslapers zijn een uitstekende keuze voor kleine studentenkamers waar u slaap- en studeerplek wilt combineren. Studenten kiezen vaak voor een hoogslaper met groot bureau en boekenelement (ook wel een bureauslaper genoemd).

Ook de hoogslapers met bureau en bankje doen het goed bij studenten. Want zo'n extra slaapbank is altijd handig als vrienden blijven slapen. Zowel verkrijgbaar in de Thuka Hit als de Thuka Trendy lijn.Meer weten over de hoogslapers van Thuka? U en uw kinderen zijn van harte welkom in één van onze showrooms of neem contact op met onze klantenservice.