donderdag 9 maart 2017

Mooie middenslapers

Veilig en veelzijdig: de middenslaper

Een middenslaper is voor veel kinderen het ideale kinderbed. Niet op de laatste plaats omdat het eenvoudig om te toveren is tot een waar speelparadijs. Glijbanen, tentdoeken, koepeltentjes en klimtorens, u kunt het zo gek niet verzinnen of het past op een middenslaper. Met de uitvalbeveiliging, die er op de meeste bedden standaard bij zit, is het bovendien een veilig bed en prima geschikt als eerste kinderbed.U hoeft natuurlijk niet direct een compleet speeltoestel in huis te halen. Ook als u een kinderbed zoekt alleen om in te slapen, dan is een middenslaper een goede keuze. In plaats van speelruimte onder het bed kunt u deze ruimte benutten als opbergruimte, zoals bij dit Bopita compactbed met white wash opbergbakken.


De mooiste en de stoerste!

Wat de mooiste middenslaper is, is natuurlijk afhankelijk van de interesse van uw zoon of dochter. En van uw eigen smaak. Om u op weg te helpen lichten we graag een paar van onze favoriete middenslapers uit.Voor meiden is deze witte middenslaper van Flexa onweerstaanbaar. Natuurlijk maakt de styling in de foto het plaatje helemaal compleet. Want zeg nou zelf, daar droomt elke meid toch graag in weg?


Jongens met grote dromen en ruimtevaart-ambities adviseren wij maar één ding: het LifetimeDiscovery bed met een ‘echte’ raket!

Handig om te weten

Lifetime, Bopita en Flexa hebben middenslapers die u kunt terugbouwen naar een normaal kinderbed. Andersom is ook mogelijk. Heeft u al een kinderbed van één van deze kinderbeddenmerken? Dan hoeft u alleen maar de benodigde doorbouwonderdelen / verhogingset bij te bestellen om het bed om te bouwen tot een halfhoogslaper. Kijk bij het bed van uw keuze in onze webshop welke onderdelen nodig zijn of vraag ons om advies.

Middenslaper of halfhoogslaper?

Wist u dat een middenslaper vaak wordt aangeduid met de naam halfhoogslaper? Het betekent dus hetzelfde. Op onze website vindt u onder deze noemer de mooiste middenslapers. Neem eens een kijkje!


Mini-halfhoogslapers

Vindt u de halfhoogslapers te hoog? Dan zijn er naast de compactbedden en kajuitbedden, ook nog de mini-halfhoogslapers van Lifetime. Deze bedden zijn een stukje lager dan de normale halfhoogslapers.


Kom de middenslapers ook eens in het echt bekijken in één van onze showrooms (in Hoofddorp of Breda). Uw zoon of dochter mag lekker op de bedden klimmen en ontdekken. En voor u als ouder is het waardevol om te kijken of uw (jonge) kind niet bang is in een hoger bed.