donderdag 2 maart 2017

Kinderbureau kopen?

Lifetime bureau  

Er komt een tijd dat uw kind minder gaat spelen, met Lego, poppen of lekker buiten. In plaats daarvan komt huiswerk en leren voor proefwerken, en natuurlijk afspreken met vriendjes. Wat worden ze snel groot! Is die tijd bij u al aangebroken? En bent u op zoek naar een degelijk en mooi bureau voor in de kinderkamer of studeerkamer?

Wellicht is een Lifetime bureau dan iets voor u. U kunt kiezen uit diverse variaties; een groot of klein bureau, met of zonder lades en in whitewash of witte uitvoering. Bekijk hier alle opties. Alle bureaus zijn in hoogte verstelbaar.

Flexa bureau

Ook Flexa heeft enkele mooie en praktische kinderbureaus in haar assortiment. Gebruikt uw kind de studeerplek ook graag om te tekenen of schilderen? Dan is het Flexa Classic bureau een echte aanrader, het kantelbare bureaublad is ideaal voor creatievelingen. Verkrijgbaar met witte, gele of blauwe poten.Geeft u de voorkeur aan een langer bureaublad en dus meer ruimte voor boeken, schriften en een computer? Dan is het FlexaWhite bureau een betere keuze. Beide bureaus zijn in hoogte verstelbaar. 

Bopita bureau


Bent u op zoek naar een kinderbureau op wieltjes? Dan raden wij u aan om eens naar de verrijdbare bureaus van Bopita te kijken. Zo is er het witte Bopita bureau XL met drie handige opbergladen. En dan is er nog het bureau op wielen uit de Mix & Match collectie van Bopita. Een bureau met veel opbergruimte. De gekleurde opbergbakken zijn los verkrijgbaar, zodat u uw eigen kleurencombinatie kunt maken.

Kinderbureau mét stoel

Bij een bureau hoort natuurlijk een bureaustoel. Voor een gezonde zithouding is een goede bureaustoel belangrijk. Daarom hebben wij deze bureaustoelen voor kinderen in ons assortiment, de perfecte combinatie van mooi design en goede kwaliteit.

Deze Flexa bureaustoel heeft een ergonomische zitting en is verkrijgbaar in leuke kleuren; roze, blauw en zwart.

Helemaal super de luxe is deze Lifetime bureaustoel voor kinderen met ergonomisch gevormde zitting en rugleuning voor optimale ondersteuning en een comfortabele zitomgeving. En niet vergeten, prachtig vormgegeven!

Bed met bureau

Bent u de complete kinderkamer aan het inrichten? Vergeet dan niet dat er ook bedden zijn met een bureau. Hoogslapers komen standaard met een bureau; groot of klein, dat bepaalt u zelf. Maar ook halfhoogslapers hebben soms handige oplossingen voor een bureau. Meer weten? Lees hier alles over bedden met bureaus.


Heeft u nog vragen over de bureaus of bureaustoelen? Aarzel niet om contact op te nemen met onze klantenservice, wij helpen u graag verder.