donderdag 23 februari 2017

Spelen én speelgoed opbergen

Speelplek voor kinderen

Wat is het toch fijn als kinderen een eigen speelplekje hebben, waar ze heerlijk kunnen spelen. En ook best fijn als niet telkens de salontafel, eettafel of keukentafel vol ligt met speelgoed en knutselspullen! Een eigen speeltafel met stoeltjes is eigenlijk onmisbaar voor elk kind. U doet hen én uzelf er een groot plezier mee.


Flexa speeltafel met kinderstoeltjes

Op zoek dus, naar een geschikt tafeltje en bijpassende stoeltjes of krukjes voor uw zoon of dochter. Het moeten natuurlijk ook mooie meubeltjes zijn, die u graag in uw kamer heeft staan.
Daarnaast is het praktische aspect van belang. Een tafeltje met opbergruimte is bijvoorbeeld wel en handig, zoals deze ClassicPlay set van Flexa. De krukjes zien er niet alleen leuk uit, ze hebben als bijkomend voordeel dat ze snel en eenvoudig op te bergen zijn onder de tafel.

Meer kleur?Dat hoeft u maar één keer te zeggen tegen Flexa. De Flexa Play meubels vallen op door hun mooie kleuren en speelse, retro ontwerpen. Deze gele speeltafel schuift u eenvoudig door als salontafel als de kinderen er te groot voor worden (ook verkrijgbaar in wit, roze en mintgroen!).

Combineer de speeltafel met de Flexa Play stoeltjes. In dezelfde kleur? Hoeft niet, maak er juist een vrolijke boel van door de krukjes in verschillende kleuren te combineren.

Meer opbergruimte voor speelgoed?

Natuurlijk, in het tafeltje kunt u geen speelgoed opbergen. U kunt er wel teken- en knutselspulletjes op kwijt, maar we kunnen ons voorstellen dat u meer op te bergen heeft. Een Flexa opbergbankje biedt een 2-in-1 oplossing: opbergruimte voor speelgoed en een zitplek tegelijk. Dit opbergbankje is ook handig voor in de hal: kinderschoenen, sportspullen, speelgoed, alles past er in!De speelgoedbakken van Bopita zijn superhandige opbergbakken op wieltjes én beschikbaar in veel leuke kleurtjes. En dan zijn er in onze webshop ook nog de opbergdozen van Flexa te vinden. Mooie opbergdozen voor in een open kast.