donderdag 2 februari 2017

Een complete jongenskamer inrichten

Aan de slag met de jongenskamer!

Is het tijd om van de babykamer een jongenskamer te maken? Of verhuist uw zoon naar een nieuwe kamer, die helemaal opnieuw ingericht moet worden? Begin maar met dat to-do lijstje. Een nieuwe kamer is een leuk project, maar er komt ook veel bij kijken.
Naast het bepalen van thema en kleurgebruik is er de praktische kant: welke meubels heeft u nodig en hoe zorgt u ervoor dat kamer een mooi geheel wordt? Een bed, een kledingkast en een bureau vormen vaak de basis van de kamer. Heeft u extra opbergruimte nodig voor (studie)boeken of wilt u rekening houden met logees? Zet dat ook op uw wensenlijst.Helemaal compleet: bed, bureau en kast 

Is de inventarisatie klaar? Kijk dan naar de beschikbare ruimte; past het allemaal? Een kleine slaapkamer hoeft geen probleem te zijn. Hoogslapers maken optimaal gebruik van de ruimte met een bureau én zitje onder het bed. Deze bedden zijn bovendien erg stoer en praktisch, ze worden vaak meegenomen naar de studentenkamer. Bijkomend voordeel is dat u direct veel meubels in één heeft, in dezelfde kleur en stijl. U hoeft alleen nog een kledingkast aan te schaffen. Gaat u bed, bureau en kast los kopen? Dan adviseren wij om alles binnen één productlijn en merk te kiezen. Op die manier creëert u een rustige basis voor de jongenskamer en u kunt de kamer met accessoires de gewenste sfeer geven.


Opbergen en decoreren

Natuurlijk is een jongenskamer niet af zonder enkele stoere accessoires. Onze tip: match de decoratie bij het thema van de kamer! Tentdoeken zijn daar ideaal voor; van een gewoon bed maakt u in een handomdraai een piratenboot, een ridderkasteel of een lanceerbasis voor astronauten.Accessoires kunnen ook tegelijk een praktisch nut hebben, zoals lampen, kapstokken, spiegels, kussens, opbergzakken en mooie opbergdozen. Met goed opbergmateriaal is uw jongenskamer pas écht compleet.
Lees ook dit artikel voor leuke ideeën om een jongenskamer te decoreren, o.a. leuke zelfmaak- accessoires en onze top drie gaafste items voor een jongenskamer!


Kinderkamer kopen in een paar kliks

Onze webshop is zo ingericht dat u bij elk product direct alle optionele, bijbehorende artikelen ziet in het winkelmandje. U hoeft dus niet alle pagina’s af te struinen om het bed met de bijpassende kast of het bureau te matchen. Ideaal als u alle meubels voor uw complete jongenskamer ineens wilt aanschaffen! Klik op ‘uitgebreid samenstellen’ bij het gewenste bed en de rest wijst zich vanzelf.