donderdag 31 december 2015

Decoratietips voor een jongenskamer

Leuke decoratie voor jongenskamers

De slaapkamer van uw zoon stylen, inrichten en decoreren is leuk! Het begint met een thema en daar omheen kiest u het bed, de kleuren en de accessoires. En dat laatste, die accessoires, bepalen voor een groot gedeelte de sfeer. Met de juiste accessoires maakt u de jongenskamer helemaal af.


Zelfmaak-tips voor de jongenskamer

Heeft u een handige vader of bent u zelf graag creatief bezig? Ga dan zelf aan de slag om een hip decoratiestuk voor de kamer van uw zoon te maken. Hier worden wij enthousiast van en de kleine man ongetwijfeld ook:

  1. Geef een oud skateboard een likje verf en gebruik het als boekenplank. Een schot in de roos als uw zoon en zijn skateboard onafscheidelijk zijn!
  2. Maak een persoonlijke muurdecoratie. Hoe? Dit voorbeeld zegt het perfect: een paar houten planken, verf en een stoere tekst ‘Little boys are just superheroes in disguise’ of ‘Every little boy is a super hero’… 
  3. Heeft u een Lego fan in huis? Verras hem dan door een groene Lego basisplaat op een tafeltje of wandplank te plakken. Zo kan hij heel gemakkelijk zijn favoriete Lego items in zijn kamer zetten, zonder dat het een rommeltje wordt en u er (weer) per ongeluk op gaat staan. Auw. 
  4. Ook een heel leuk idee is deze: maak een blanco canvas of schilderij met lijst erom en beplak het met Lego blokjes. Hierop zet je alle Lego figuurtjes! Super gezellig voor je mannetje om zijn Lego vriendjes in zijn kamer te hebben.  

Liever kijken en kopen

Bent u niet zo’n doe-het-zelver of wilt u de decoratie voor de jongenskamer graag snel in huis hebben? In onze webshop hebben wij ook een aantal gave decoratie items voor een jongenskamer.

Onze persoonlijke top drie:

  1. De wigwam tent van Lifetime, een echte aanwinst voor een Indianenkamer of een kamer in Wild West thema. Niet alleen een top decoratiestuk, deze tent staat ook garant voor uren speelplezier!
  2. Super stoere en comfortabele Pebble Beach zitzak. Deze zitzak staat goed én zit goed op elke jongenskamer!
  3. Maak van slapen een avontuur en tover het bed van uw zoon om tot een kasteel met dit leuke boogtentje voor een stoere ridder. Bekijk ook alle andere boogtenten