donderdag 19 januari 2017

Kinderbedden met opbergruimte

Kinderbedden met opberglades

Is het tijd voor een nieuw kinderbed of tienerbed voor uw zoon of dochter en wilt u het liefst ook meer opbergruimte in de kinderkamer? Een kinderbed met opbergruimte is dan dé oplossing. Zeker in een kleine slaapkamer is het verstandig om alle ruimte te benutten, dus ook de ruimte onder het bed.Koop een kinderbed met een opberglade of opbergbakken en u vangt twee vliegen in één klap. Zo’n opberglade is erg handig voor het opbergen van speelgoed, sportspullen, schoenen, beddengoed of kleding.

Welke mogelijkheden zijn er?

Best veel! Bij de meeste kinder- en tienerbedden heeft u de mogelijkheid om één of meerdere opbergmodules toe te voegen. Dit zijn de meest populaire kinderbedden met opbergruimte uit onze webshop:1. Het basisbed van Thuka of van Lifetime; beiden te bestellen met een één grote of twee kleine opberglades. Kiest u voor een grote opberglade, dan kunt u deze eventueel ook gebruiken als logeerplek (natuurlijk met een matras en lattenbodem erin).2. Kajuitbedden zijn bij uitstek geschikt om behoorlijk wat speelgoed en andere spullen op te kunnen bergen. Het kajuitbed van Lifetime heeft twee ruime kasten met deurtjes, een opberglade en een open opbergvak. Wilt u opbergruimte en een logeerplek onder het bed? Dat kan met dit stoere grijze kajuitbed. Deze bedden staan wat hoger van de grond, dus voor de allerkleinsten alleen geschikt met uitvalbeveiliging.3. Het compactbed Timo van Bopita verdient een speciale vermelding. Dit mooie bed heeft ongeveer dezelfde hoogte als een kajuitbed en is erg gewild door de ruime en vrolijk gekleurde opbergbakken onder het bed. Leuk detail: het trapje om het bed te beklimmen! Meer weten over Timo? Lees het hier. 

Halfhoogslaper met opbergruimte

Halfhoogslapers ziet u niet vaak met opbergruimte. De ruimte onder het bed wordt vooral als speelruimte of speeltent gebruikt. Maar als u opbergruimte tekort komt, is de ruimte onder de halfhoogslaper natuurlijk ideaal voor het plaatsen van een ladenkastje of opbergdozen.In onze webshop vindt u ook de luxe halfhoogslaper Lifetime Study. Dit halfhoge bed voldoet aan uw wens voor meer opbergplek. Een prachtige halfhoogslaper met lekker veel opbergruimte én ook nog een uitschuifbaar bureau. Deze halfhoogslaper is perfect geschikt voor tieners, die de speelfase ontgroeid zijn en juist een rustige plek nodig hebben om huiswerk te maken.