donderdag 1 december 2016

Poefjes en zitzakken voor de kinderkamer

Gezellig zitten!

Een must in elke kinderkamer is een zithoekje. Om te relaxen met vriendjes of om lekker een boekje te lezen. Of gewoon omdat het er zo knus en gezellig uitziet. Want hoe onweerstaanbaar is een gehaakte poef in de kamer van uw kleine meid of meneer? Je kunt zelf aan de slag gaan en er een doe-het-zelf project van maken, door zelf een poef te haken, breien of naaien. Maar, kopen kan ook! We zetten onze favoriete kinderpoefjes en zitzakken van Flexa en Lifetime voor u op een rij.


Poef of zitzak?

Wat is het verschil tussen een poef en een zitzak? Allebei zijn ze gemaakt om op te zitten en het zijn leuke accessoires voor in de kinderkamer. Een poef is wat kleiner en is multifunctioneel: kids gebruiken het als zitje, maar ook als speelgoed. Met een beetje fantasie is het een kasteel, boot of politieauto!Een zitzak biedt meer zitcomfort, is groter en geschikt als u een vervanging voor een stoel zoekt waar uw kind lekker voor langere tijd in kan lezen of gamen. Deze zitzak in het ‘Adventure’ thema is bovendien heel stoer en past zowel in een jongens- als meidenkamer.

Kleuren en thema’s combineren

De juiste poef voor uw kinderkamer past natuurlijk bij de kleuren of het thema van de kamer. Het hoeft niet exact dezelfde kleur te zijn, de Adventure zitzak staat mooi in een witte of naturel kamer, maar ook in een groen-bruine (Jungle) kamer. Dat geldt ook voor deze vierkante Lifetime poef in natuurkleuren.In een hippe meidenkamer in pasteltinten passen deze drie Lifetime poefjes uitstekend; rond gehaakt, zoet, zacht en rond of een vierkante poef met handig opbergzakje aan de zijkant.In de Flexa collectie vindt u een heleboel poefjes in populaire kinderthema's, speciaal voor prinsessen, ridders en piraten! Voor elke kleurcombinatie en voor veel thema’s is er een passende kinderpoef. Bekijk ze hier en kies welke u (of uw kind) het mooiste vindt!


Goed nieuws als u niet kunt kiezen; meerdere poefjes op één kamer staat lekker speels en sfeervol. En reken maar dat u vriendjes en vriendinnetjes heel blij mee maakt met zo’n extra poef of zitzak.