donderdag 8 december 2016

Lifetime Silversparkle

Sprankelende kinderkamer

Lifetime staat bekend om haar kinderbedden en meubels van de beste kwaliteit. Een Lifetime bed gaat een heel leven, van peuter tot student, en vaak zelfs generaties mee. Dit merk biedt niet alleen uitstekende kwaliteit, maar heeft ook de stoerste, hipste en mooiste kinderbedden in haar assortiment. Graag lichten wij een sprankelend thema uit, namelijk Lifetime Silver Sparkle. Een complete inrichting voor een kinderkamer, van meubels en accessoires tot beddengoed.Silversparkle bed

De absolute blikvanger en het stralende middelpunt van Lifetime Silversparkle is het hutbed. Dit bed is een lust voor het oog en een waar slaap- en speelparadijs voor kinderen. In dit prachtige bed zal uw kind veilig slapen, het hutframe en het raampaneel doen uitstekend dienst als uitvalbescherming. En wat zal er veel gespeeld worden! Uw dochter doopt dit bed in haar fantasie met gemak om in een kasteel, boomhut of een strandhuisje aan de zee.

Het Silversparkle bed is verkrijgbaar in twee uitvoeringen: wit gelakt en in een stoere whitewash look. De styling op de foto's is gericht op een meidenkamer, maar zo'n hutbed is ook echt stoer en past met een andere aankleding ook uitstekend in een jongenskamer.


Ombouwen en doorbouwen

Kan het nog gaver? Jawel. Want dit hutbed is ook verkrijgbaar als halfhoogslaper. De ruimte onder het bed is ideaal als loungeplek of als extra slaapplek voor een logeerpartij. U kunt het lage hutbed ook later, als uw kind wat ouder is, doorbouwen naar een halfhoogslaper als u denkt dat het nu nog te hoog is. 

Heeft u al een standaard Lifetime kinderbed, maar heeft u (of uw zoon of dochter) inmiddels uw zinnen gezet op dit geweldige bed van Silversparkle? Goed nieuws, want een Lifetime basisbed is eenvoudig om te bouwen tot een Silversparkle bed. De Silversparkle panelen en het hutframe zijn namelijk ook los te bestellen. Wilt u zeker weten dat u alles compleet besteld? Bel gerust even met onze klantenservice (tel. 085-2102304).


Accessoires voor meisjeskamer

De Silversparkle accessoires zijn wél echt voor een meidenkamer bestemd. Een wit nachtkastje, witte spiegel in de vorm van een hart, een Silversparkle dekbedovertrek, bloemen als decoratie en een prachtige Silver Sparkle lamp, wat wil je kleine meid nog meer? Door de mooie accessoires met subtiele accenten maak je van de kinderkamer een rustige, lichte kamer (heel fijn om in te slapen!) en een sfeervolle, romantische kamer ineen.De kleuren van Silversparkle passen mooi bij grijs, voor bijvoorbeeld een muur, maar durf ook eens te combineren met enkele felroze of paarse items. Dat maakt de kamer net wat speelser! Tip: als u het bed in onze webshop besteld, ziet u direct alle beschikbare Silversparkle accessoires zodat u met enkele muisklikken uw kinderkamer volledig heeft ingericht.