donderdag 13 oktober 2016

Alice in Wonderland kinderkamer

Een magische kinderkamer

Fantasievol, avontuurlijk én lekker apart? Dat is een kinderkamer in het thema ‘Alice in Wonderland’. Is uw dochter gek van sprookjes en dagdromen? Laat dan uw fantasie en creativiteit los op de kinderkamer en tover deze om tot een magisch paradijs. De enge dingen van de film laat u natuurlijk lekker weg en de deur hoeft ook geen konijnenhol te worden! In dit slaapkamertje is uw dochter helemaal veilig voor de gemene Hartenkoningin en kan ze naar hartenlust wegdromen. 


Alice in Wonderland bed

Lifetime is al net zo verzot op dit geweldige sprookje en heeft een complete kinderkamer in het Alice in Wonderland thema samengesteld. Een Alice in Wonderland kamer draait om het bed. Met het hemelbed van Lifetime én de prachtige voile heeft u het perfecte bed gevonden voor de kamer. Natuurlijk hoort een heus Alice in Wonderland dekbedovertrek er ook bij. Dat wordt heerlijk wegdromen!

De juiste accessoires maken het compleet 

Versterk de sfeer van Alice in Wonderland door de kamer in te richten met bijpassende accessoires. Deze prachtige kinderpoef mag niet ontbreken en in dezelfde stijl van het dekbedovertrek is er ook een langwerpig sierkussen verkrijgbaar. Leuk als accessoire op het bed, of op een bankje of leeshoek.Struin het internet af naar een klassieke Alice in Wonderland print; prachtig in een lijstje aan de muur. Zoekt u nog iets aparts of unieks (want dat hoort eigenlijk wel bij dit thema)? Bent u handig en heeft u uw grootmoeders servies nog in de kast liggen? Maak er een klok mee of verwerk ze in een lamp. 

Spiegels horen ook echt bij Alice in Wonderland. Wat dacht u van een spiegelwand met allemaal verschillende spiegels? Bezoek eens een rommelmarkt en kijk wat voor leuke, vintage spiegels en fotolijstjes u er op de kop kunt tikken! Tenslotte lenen oude meubels zich uitstekend voor dit thema. Verf een bijzettafel of boekenkast in de typische zwart-witte strepen van Alice in Wonderland voor een geweldig en uniek meubelstuk.

Nog meer inspiratie of tips voor een Alice in Wonderland kinderkamer? Kijk op onze Pinterest-pagina.