donderdag 25 augustus 2016

De kinderbedden merken van Kidsgigant

Kinderbedden merken 

In onze kinderbedden-webshop vindt u een groot assortiment kinderbedden van de merken Thuka, Flexa, Bopita en Lifetime. Het verschil tussen deze merken lichten wij graag toe, zodat u gericht op zoek kunt gaan naar het juiste bed voor uw kind.

De overeenkomst tussen de merken is eenvoudig te benoemen; ze leveren allemaal kinderbedden van uitstekende kwaliteit. Op alle bedden in onze winkel en webshop zit daarom ook standaard 10 jaar garantie.


Thuka bedden

Op zoek naar een budgetvriendelijk kinderbed? Dat vindt u gegarandeerd in de Thuka Hit collectie, goede bedden voor een betaalbare prijs. Daarnaast voeren wij de Thuka Trend serie. De bedden uit deze serie zijn doorbouwbedden, dat betekent dat u het basis-kinderbed later kunt ombouwen tot een (half) hoogslaper of stapelbed. Een laag kinderbed groeit op die manier mee tot het ideale tienerbed: een hoogslaper met bureau eronder.


Flexa bedden

Flexa heeft alles in huis om van de kinderkamer een waar speelparadijs te maken. Met torens, bedtenten, tentdoeken of zelfs een glijbaan tovert u een bed om tot kasteel, piratenboot, prinsessenbed of jungle. Flexa biedt eenpersoons kinderbedden, halfhoogslapers, hoogslapers en stapelbedden. Deze bedden staan bekend om hun uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Een opvallende serie van Flexa is de Flexa Play collectie; mooie design kinderbedden in hippe kleuren met bijpassende kindermeubels.


Lifetime bedden

De kinderbedden van Lifetime bevinden zich in het duurdere prijsklasse, maar daar krijgt u wel iets voor terug. Lifetime maakt prachtige, luxe bedden met creatieve details en staat bekend om haar bijzondere kinderbedden. Een van de nieuwste bedden is het avontuurlijke ‘hang-out’-bed, voor stoere kids. Welk kind droomt daar nu niet van?

Toch wordt het moeilijk kiezen met ook dit prachtige Silversparkle hutbed in de collectie. Bent u op zoek naar een eerste kinderbed voor uw zoon of dochter? Dan biedt de SmartStart collectie van Lifetime het perfecte uitgangspunt.


Bopita bedden


Houdt u van afwisseling en verandert u graag eens van indeling en interieur? Verdiep u dan zeker eens in de mogelijkheden van de Bopita bedden. De basis van ieder kinderbed is een wit bed van 90 x 200 cm. Dit kunt u ombouwen tot vrijwel ieder model kinderbed. Van bedbank tot halfhoogslaper, hoogslaper, stapelbed of hemelbed. Bovendien kunt u het bed perfect combineren met de kleurrijke Mix & Match kasten en opbergbakken van Bopita.


Leuk om te weten: het Bopita compactbed Timo is het best verkochte kinderbed van Bopita. Het bed is iets hoger dan een standaard eenpersoonsbed en biedt ruimte aan drie grote Mix & Match speelgoedbakken onder het bed. Ideaal voor een opgeruimde kamer!

Advies nodig?

Wilt u zich laten adviseren over welk merk of type bed het meest geschikt is voor uw kind? Kom langs in onze showroom in Hoofddorp of neem contact op met onze klantenservice, wij denken graag met u mee!