donderdag 18 augustus 2016

Kinderbedden kiezen voor uw Bed & Breakfast

Hoe kiest u het juiste kinderbed?

De keuze voor het juiste kinderbed voor uw kindvriendelijke Bed & Breakfast is afhankelijk van een aantal factoren: de beschikbare ruimte, de stijl van uw interieur en, niet onbelangrijk, uw budget.

Gelukkig is er voor elke situatie een geschikte oplossing te vinden! Om u te helpen met zoeken, zetten wij graag de meest populaire kinderbedden voor een Bed & Breakfast voor u op een rij.

Van basic bed tot speciaal hutbed


1. Een goed, degelijk en goedkoop kinderbed
Dit houten kinderbed van Thuka is een perfecte, betaalbare optie voor elke Bed & Breakfast. Het is van goede kwaliteit en door de basic uitstraling is het met een mooie dekbedovertrek eenvoudig in te passen in elk interieur. Door de whitewash-look staat dit bed hartstikke goed in een huisje aan de kust!2. Iets speciaals: hutbed of hemelbed
Wilt u echt uitpakken met uw kinderbed? Geef de slaapkamer een avontuurlijk tintje met een hutbed of ga voor sprookjesachtig mooi met een echt hemelbed. Gegarandeerd dat de kinderen nog een keertje terug willen komen om in dit heerlijke bed te kunnen slapen! Lees ook ons bericht over bijzondere kinderbedden.3. Stapelen maar 
Een ideale ruimtebespaarder is natuurlijk een stapelbed. Hiermee kunt u altijd twee slaapplekken aanbieden en hoeft u niet over de ruimte voor twee losse bedden te beschikken. U kunt kiezen voor een standaard stapelbed, maar voor een speelsere indeling is een hoekstapelbed wellicht ook een goede optie!


Tips voor extra slaapruimte

Wilt u flexibel zijn in de slaapplekken die u aanbiedt? Denk dan eens aan de mogelijkheden van een bedbank of extra bedlade voor kinderen. Met een goed matras erin slaap het net zo comfortabel en voor de kids versterkt zo’n alternatieve slaapplek het vakantiegevoel.Bij veel van onze bedden kunt u een aparte slaaplade apart bijbestellen, of soms zit de slaaplade al bij de prijs inbegrepen zoals bij dit goedkope Thuka bed. In een strak en modern interieur past dit prachtige bed van Lifetime inclusief onderschuifbed. U kunt een bedlade en het matras ook apart bestellen.

Meer informatie?

Wilt u meerdere bedden tegelijk aanschaffen of stelt u het op prijs als wij met u meedenken over de beste oplossing voor uw Bed & Breakfast? Bel ons op 085-2102304. U bent ook van harte welkom in onze showroom!