donderdag 27 augustus 2015

Lifetime Start Smart kinderbedden

Lifetime bedden

Zoekt u een bed voor uw zoon of dochter? Maak kennis met de kinderbedden van Lifetime. Lifetime is een populair en hooggewaardeerd merk op het gebied van kinderbedden en -meubels. En niet zonder reden. Lifetime heeft u veel te bieden: een uitstekende kwaliteit, hoogwaardige en duurzame materialen en creatieve (doorbouw-) mogelijkheden. ‘Kinderen verdienen het beste’, is de filosofie van Lifetime en die gedachte ziet u terug hun producten.Lifetime Start Smart basisbed

Lifetime heeft diverse collecties binnen hun assortiment, één daarvan is de Start Smart collectie. Het bijzondere van de Start Smart bedden is dat u prachtig geïllustreerde panelen in verschillende thema’s op het Start Smart basisbed kunt monteren. Handig voor de veiligheid, uw kind kan niet uit bed vallen, maar het is zeker net zo mooi als functioneel. En als uw kind te groot is voor een themabed, haalt u de panelen er gewoon weer af.


Uitvalbeschermers voor jongens en meisjes

Zoekt u een stoere uitvalbeschermer voor jongens? Dit stoere Garage-paneel is de perfecte uitvalbeschermer voor jongetjes die van auto’s en gereedschap houden. Wij gokken dat uw zoon dit paneel nog wel even op zijn bed houdt, ook als hij oud genoeg is om zonder uitvalbeschermer te slapen. Zo mooi en stoer! Voor meisjes is er een uitvalbeschermer met een roze, retro keukentje erop. Het country-thema is zowel voor jongens als meisjes geschikt. De uitvalbeschermers aan het hoofdeind van het bed zijn voorzien van 5 handige knopjes, zodat u het kunt gebruiken als kapstokje.


Méér dan alleen kinderbedden

In onze webshop vindt u niet alleen Start Smart bedden, maar ook diverse boekenkasten uit de Lifetime Smart Smart collectie. Het zijn mooie, witte boekenkasten (met of zonder deur) met 3, 5 of 6 vakken. Natuurlijk zijn de boekenkasten ook als kleding-legkast te gebruiken. Oh ja, we zouden het nog bijna vergeten, maar naast het Start Smart basisbed zijn er ook nog twee leuke Start Smart halfhoogslapers in de aanbieding. We hebben nog maar enkele van deze halfhoogslapers op voorraad, dus wees er snel bij. Op is op!


Advies Lifetime Start Smart

Wilt u meer weten over de Lifetime Start Smart collectie? Of wilt u de bedden met uw eigen ogen zien? Breng dan een bezoek aan onze showroom in Hoofddorp. U kunt natuurlijk ook telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Wij adviseren u graag over de vele mogelijkheden van de Lifetime collectie.