donderdag 11 augustus 2016

Bijzondere kinderbedden


Bijzonder kinderbed kopen voor uw zoon of dochter?

Wilt u de kinderkamer van uw zoon of dochter zo mooi, uniek en speciaal mogelijk inrichten? Dan mag een bijzonder kinderbed niet ontbreken. Een mooi bed waarin uw kind zich een echte prinses, avonturier of ridder voelt.

En ook handig, een bed dat zo bijzonder is dat u uw kind nooit naar bed hoeft te sturen, maar hij of zij staat te popelen om te gaan slapen. Bestaat dat? Met deze bedden vergroot u in ieder geval de kans op snelle slapers!

Onze top 5 bijzondere kinderbedden:


1. Boomhutbed
Echte avonturiers slapen in een boomhut. Omdat een beetje comfort toch ook welkom is, is de combinatie van boomhut en een comfortabel bed natuurlijk optimaal. Dit boomhutbedvan Lifetime is gemaakt van stevig Scandinavisch grenenhout, maar heeft de robuuste look van steigerhout.

2. Bedhuisje
Is het een strandhuis, is het een speelhuis, is het een hut? Dit geweldige bedhuisje van Bopita laat de fantasie van uw kind de volle loop gaan. Met de handige speelgoed-opbergbakken (in veel verschillende kleuren verkrijgbaar) onder het bed is het ook nog eens een extra praktisch meubelstuk!


3. Hemelbed
Een hemelbed is de droom van veel meiden, ook tienermeiden maakt u hier heel blij mee. Sprookjesachtig mooi! Lees ook dit blogartikel dat helemaal over hemelbedden gaat.


4. Hang-out bed
Heerlijk slapen en spelen in dit gave hang-out bed. Voor logees is het helemaal een feest, want die kunnen bovenin slapen. Let op, dit bed is alleen voor hele stoere jongens! Vooruit, ook voor stoere meiden ;)


5. Halfhoogslaper met glijbaan
Opstaan en uit je bed glijden, kan het nog cooler? Wij dachten van niet en daarom mag de halfhoogslaper met glijbaan niet ontbreken in dit lijstje. Zo'n halfhoog bed met glijbaan is in vele thema’s te verkrijgen, o.a. jungle, piraten, prinsessen en kasteel. Uitermate geschikt voor peuters en kleuters.


Bij een bijzonder kinderbed horen..

Bijzondere accessoires! Overigens werkt de combinatie van een normaal kinderbed met bijzondere accessoires  ook heel goed. Zeker als je kiest voor deze wigwam-tent! Een echte eyecatcher voor een kamer in het indianen of wild west thema. Ook in dit thema, of voor paardenfans, is dit geweldige schommelpaardvan Lifetime. We sluiten dit bijzondere rijtje af met de stoere Camp Canyon hangstoel. Wie wil dit nu niet in zijn kamer hebben hangen? Heerlijk om te lezen en te gamen.


Waar kunt u zo'n bijzonder kinderbed kopen?

Deze bijzondere kinderbedden en kinderkamer-accessoires kunt u online bestellen in onze webshop. De meeste producten zijn direct leverbaar. Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice: tel. 085-2102304 of via email info@kidsgigant.nl