donderdag 21 juli 2016

Ik wil ook een Lego kinderkamer

Kamer in Legostijl

Een echte Lego-fan is eenvoudig te identificeren; de speelkamer is voor 90% gevuld met deze kleine blokjes, op elk verlanglijstje staat LEGO met grote letters bovenaan en hij of zij noemt zichzelf een meesterbouwer (dé term uit Lego Movie). Herkenbaar? Bezorg uw Legofanaat dan een grote verrassing door de kinderkamer helemaal in Legostijl in te richten. Let wel op, de kans bestaat dat uw zoon of dochter lastig uit zijn of haar kamer te krijgen is!Meubels in een Lego kamer

Wat bij Lego opvalt zijn de primaire en secundaire kleuren die gebruikt worden. Nu hoeft u niet direct elk meubelstuk en elke muur een andere kleur te geven, dat wordt erg druk! Het is wel leuk om één of twee typische Lego-kleuren terug te laten komen. Kies bijvoorbeeld voor een Lego-blauwe kleerkast of een blauw ladenkastje van Thuka.
De Bopita Mix ’n Match meubels zijn uitermate geschikt voor een Lego kinderkamer. Met verschillende kleuren bakjes stelt u zelf een handige commode, nachtkastje of kledingkast samen. Doordat de kast zelf strak is vormgegeven en een witte kleur heeft, is het een mooi geheel. En belangrijk: helemaal in legostijl!

De leukste Lego accessoires

Een Legokamer past perfect in het straatje van een DIY-mama of papa. De leukste Lego accessoires maakt u namelijk echt zelf:

  • Legokussens - Koop gele kussens of kussenslopen en teken er met textielstiften de oogjes en mond van een legomannetje op. Of steek er iets meer tijd in: knip uit een mooie, gele stof de hoofden van legofiguurtjes en naai deze op deze blauwe kussens van Flexa.
  • Kent u het Lego opberghoofd? Laat de deksel eraf en gebruik het als plantenpot. Net even wat anders!
  • De mooiste legofiguurtjes verdienen een speciale plek. Maak een muurdecoratiestuk door legoblokjes in een lijst te plakken. Op deze blokjes kan uw kind zijn of haar favoriete legofiguren zetten. U kunt de blokjes ook aan de muur zelf bevestigen, maar door een lijst of canvas te gebruiken, is de decoratie wat eenvoudiger te verwijderen.
  • Op een boekenplankje of een mooi strak nachtkastje kunt u ook heel eenvoudig een groene lego-basisplaat lijmen. Uw kind maakt er vervolgens een mooi Lego kunstwerk van! Kies voor een wit meubelstuk, dat staat erg mooi en rustig met zo'n groene plaat.
  • Maak de eerste letter van de naam van uw kind van legoblokjes. Dat wordt een blikvanger in de slaapkamer.
Bekijk onze Pinterest-pagina voor nog meer tips en ideeën voor een Lego kinderkamer!