donderdag 12 mei 2016

Dekbed en kinderdekbedovertrekken

Lekker slapen onder een mooi dekbed

Vindt uw kind het ook zo fijn om lekker weg te kruipen onder zijn of haar favoriete dekbed van Hello Kitty, Frozen, voetballen of net waar hij of zij graag over droomt? Een dekbed met een thema prikkelt de fantasie van kinderen en maakt het extra leuk om naar bed te gaan. En welke ouder wil nu niet een kind dat graag gaat slapen? ;-)


Thema dekbedovertrekken

Bovendien is het dekbedovertrek een eenvoudige, en toch grote sfeermaker in de kinderkamer. Gaat u voor een themakamer zoals een piraten- of prinsessenkamer of staat in uw kinderkamer een bepaalde kleur centraal? In beide gevallen hoort hier natuurlijk een bijpassend dekbed bij.

Flexa en Lifetime bieden kinderdekbedovertrekken met voor iedereen wat wils; voor jongens en meiden, in alle kleuren en thema’s.

Populaire kinder-dekbedovertrekken

Door stoere jongens wordt er heel vaak gevraagd om een piraten of ridder dekbedovertrek. Maar ook dit stoere Cars dekbedovertrek behoort tot de favorieten.

Kunt u raden wat het meest populaire dekbed is voor meiden van de laatste tijd? We verklappen alvast dat een prachtig prinsessendekbed of dit vrolijke roze dekbedovertrek met bloemen op nummers 2 en 3 staan. En dan met grote voorsprong op de eerste plaats, jawel u heeft het goed geraden: het Frozen dekbed. Elsa, Anna en Olav staan op dit mooie, 100% katoenen dekbed. Veel mooie dromen gegarandeerd.


Neutrale dekbedovertrek

Het inrichten van een kamer aan de hand van een thema is niet voor alle kinderen wenselijk. Zeker als uw kind erg gevoelig is voor prikkels, dan kan het juist fijn zijn om een kamer zo rustig mogelijk in te richten zonder drukke kleuren of spannende thema’s. In een neutrale kamer heeft uw kind de gelegenheid om zonder afleiding lekker tot rust te komen en de indrukken van die dag te verwerken. 

Mooie dekbedovertrekken voor in een rustige, neutrale kamer zijn voorbeeld dit lichtblauwe dekbed of dit dekbedovertrek met bosdieren in pasteltinten.


Evie dekbedden

Bent u naast een dekbedovertrek ook op zoek naar een dekbed? Bestel dan dit fijne vierseizoenendekbed Evie. We hebben ook een enkel Evie dekbed beschikbaar in onze webshop in de afmeting 200 x 140 cm. Perfect passend dus bij onze dekbedovertrekken! Heeft u alles? Loop voor de zekerheid nog even onze beddengoed-checklist door.


Voor een overzicht van alle beschikbare Flexa en Lifetime dekbedovertrekken neem een kijkje op onze website. Bijna alle dekbedovertrekken zijn op voorraad, dus als u nu bestelt, kan uw kind binnen enkele dagen onder het nieuwe dekbed wegdromen! 

Heeft u nog vragen? Neem contact op met onze klantenservice, wij helpen u graag!