donderdag 11 februari 2016

Top 5 populairste meisjesbedden

Zoekt u een kinderbed voor een meisje?

Maar weet u nog niet precies welk bed u wilt? En kunt u wel wat hulp gebruiken bij het vinden van het juiste meisjesbed? In onze webshop en in onze winkel in Hoofddorp verkopen wij dagelijks de mooiste kinderbedden.

Om u te helpen bij het uitzoeken van het juiste bed voor uw dochter, zetten wij vijf populaire meisjesbedden voor u op een rij! Wees niet bang, het zijn niet allemaal prinsessenbedden ;-)


1. Wit meisjesbed van Lifetime

Het Lifetime Original basisbed is een prachtig wit meisjesbed. Het bed is standaard voorzien van een uitvalbeveiliging aan de achterkant. De reden dat dit meisjesbed zo populair is, is dat het precies zo samen te stellen is zoals u wilt: u kunt een uitvalbeveiliging voor aan de voorkant of leuke thematische bedfronten mee bestellen, extra opbergruimte of een extra bedlade voor logees. Bovendien is dit bed eenvoudig door te bouwen naar een halfhoogslaper of hoogslaper. Kortom, een meisjesbed waar u een levenlang plezier van heeft!

2. Wit meisjesbed van Flexa

Dit leuke meisjesbed van Flexa is de perfecte keuze als eerste ‘grote’ bed voor een meisje. Dit bed is standaard voorzien van een mooie, paarse uitvalbeveiliging. Handig voor kleine meisjes, die net uit het babyledikant komen. Heeft u de uitvalbeveiliging niet meer nodig? Dan wordt dit meisjesbed ineens een hippe bedbank voor uw dochter. Ook dit bed is flexibel en later door te bouwen naar een (half)hoogslaper of stapelbed.


3. Roze kinderbed voor meisjes

Mooie vormen, zachte pastelkleuren en een retro-uitstraling kenmerken het Flexa Play kinderbed. Dit roze meisjesbed staat prachtig in elke meisjeskamer. Een uitvalbeveiliging voor de kleintjes is los te bestellen. Met de leuke speeltafeltjes, krukjes, opbergbankjes en wandkastjes uit de Flexa Play collectie kunt u een complete meisjeskamer inrichten. En de prachtige kleuren (wit, geel, mintgroen en roze) zijn zeer geschikt om met elkaar te combineren.

4. Hemelbed voor meisjes 

Een hemelbed mag niet in het rijtje van populaire meisjesbedden ontbreken. Met dit prachtige hemelbed van Lifetime creëert u een waar droomparadijs voor uw dochter. Bovendien is het ook praktisch met voldoende opbergruimte onder het bed, of een extra slaaplade, net wat u wenst. Dit meisjesbed past perfect in een prinsessenkamer! Is uw dochter na een tijdje uitgekeken op de hemel? Dit is eenvoudig te demonteren; u tovert het hemelbed zo om naar een hip sofabed voor een tiener of puber.


5. Tienerbed voor een meisje

Voor een tienermeid is het vaak belangrijk om naast een mooi en comfortabel bed ook studeerruimte te hebben. En wat dacht u van een gezellig zithoekje, om te ‘hangen’ met vriendinnen? Deze hoogslaper van Flexa, combineert al deze onderdelen in één multifunctioneel bed en is daarom een populair bed voor een tienermeisje.

Advies bij de aanschaf van een meisjesbed

Heeft u nog vragen of kunt u niet kiezen uit alle mooie, leuke meisjesbedden? Neem gerust contact met ons op, wij denken graag met u mee. Met onze jarenlange ervaring en door de juiste vragen te stellen helpen wij u snel in de juiste richting van het perfecte bed voor úw dochter. U bent ook van harte welkom in onze winkel in Hoofddorp.